Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zopo zp999, zopo zp3x rozdil ?

Za 9,000 je už větší výběr telefonu, Momentálně brouzdí novější čínská značka Xiaomi ( http://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-no te-lte/ ) Konkůrentů má ten telefon hodně, ovšem stojí pouze 5-5,5k. Co se tu tak koukám narazil sem na zajimavý kousek od Sony http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-z2/ osobně se mi líbí 3 gb ram 3100 mAh baterie, podle mě dobrý telefon cena od 8,8k.
Ono taky záleží jestli preferušej android nebo windows phone. WP je o dost rychlejší ovšem není na něj tolik her jak na android.
No dále tu je sony xperia Z (nižší "třída" než Z2) S telefonem mám zkušenosti. Je to velmi velmi dobrý telefon prostředí se neseká. Náročnější hry jdou také v pohodě mohu doporučit.
Jako předposlední telefon tu je. http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-i9505-g alaxy-s-4-16gb/
No, s4 je poměrně zastaralá ovšem si myslím že je stále dobrá, myslím že je to taková poslední dobrá verze samsungu, poté mi připadá že začali dělat krámy. Ovšem myslím, že postrádá LTE. Záleží jestli vy budete chtít využívat LTE pro mě je to více méně zbytečnost,ale radši budu připravenej.
No a poslední je Note II (samsung) http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-galaxy- note-ii-n7100-16gb/
Telefon je také dobrý, 4x jádro pracuje o frekvenci 1,6 ghz 2gb ram. Má jen zastaralejší android 4.1 ale to se dá vydržet.
Snad ti to nějak pomůže. Ale radši si počkej od lepších co tomu rozumí více, mohli by ti poradit něco lepšího třeba :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny