Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vypadávání signálu myši

Zdravím.

Vyskytl se mi vcelku závažný problém. Zhruba 3/4 roku vlastním tuto myš. A nyní nastal problém. Po připojení myši do USB myš chvíli(cca 10 minut) funguje a pak prostě nic. Na nic nereaguje, kurzor nereaguje... A podsvícení se bud vypne a nebo svítí jen velmi slabě. Pokud myš vyndám z USB a znovu připojím, celá situace se opakuje.

Zkusil jsem jiné USB- nic, stále stejná situace. Do USB jsem zkusil jinou myš- zcela bez problému, takže nějakým kontaktem v USB to asi nebude. Divné mi je, že se to projevilo zcela náhle. Nebylo to po žádném pádu, ani zkratu, zkrátka jednoho dne přestala najednou fungovat.

Jsem vcelku zoufalý, myš nebyla nejlevnější a tak doufám, že někdo poradí jak z problému ven. Díky za Váš čas.

Předmět Autor Datum
Zkus myš v jiném počítači. Pokud se bude chovat stejně, reklamuj.
Jan Fiala 20.04.2015 17:01
Jan Fiala
Naprostý souhlas.
Hanyse.k 20.04.2015 17:51
Hanyse.k
Tak jsem to v jiném počítači vyzkoušel, výsledek vypadal ještě hůře. Myš naběhla zhruba po 2 minutác… poslední
Eryo 20.04.2015 22:29
Eryo

Tak jsem to v jiném počítači vyzkoušel, výsledek vypadal ještě hůře. Myš naběhla zhruba po 2 minutách a to jen tak na 10 sekund, podsvícení poblikávalo apod. Ve středu jde na reklamaci :-)

Jsem v podstatě rád, že mě toto potkalo. Díky tomu jsem si mohl vyzkoušet jinou myš (tuto) a musím číct, že byla naprosto skvělá. Do ruky mi padla výborně, skvěle se mi ovládala, skvěle držela v ruce apod... Takže nejspíše tuto starou až přijde z opravy prodám a koupím tuto... Koneckonců, s tou od Geniusu jsem nikdy nebyl plně spokojen :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru