Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 8.1 - chyba po instalaci aktualizací

Zdravím,
dneska se mi nainstalovali automaticky aktualizace Windowsu a začaly problémy.
Po restartu pc mi Windowsy ani nenaběhly - při nabíhaní a instalací nových aktualizací při nabíhání systému mi to hodilo error c019003, tak jsem natvrdo vypnul a restartoval pc. Windows vyhodil, že nastal problém se startem systému, tak že buď můžu restart/obnovu nebo ať Windows zkusí najít a opravit problém. Problém nejspíš našel a "opravil", protože pak už pc normálně naběhl, ale neběžel normálně - zátěž disku 50-100%, pamět taky tak 40%+. Díval jsem se do procesů a co nejvíc čte/zapisuje na disk. Byl to většinou systém, svchost.exe a nějaký proces, který si už nepamatuju, ale podle googlu, to bylo něco s Windows Defenderem(který mám vyplý) či co.
Tak jsem hledal, co a jak a našel, že mám nové aktualizace - 735MB. Fajn, stáhl jsem a nainstaloval (asi, nevypadalo to, že by se něco stahovalo, ale podle Windowsu se prej úspěšně stáhly, on je nainstaloval a chtěl restart) a já dal restart pc. Pak windows zase nenaběhl, našel problém opět c019003 a už ani po dalším restartu nenaběhl, tak jsem spustil z dualbootu Ubuntu, ať se dostanu na net a zkusím pohledat co a jak. Nic moc jsem nenašel, tak píšu sem.

Většinou jsem našel něco s obnovou apod. Do reinstalu oken se mi moc nechce a pro obnovu nemám instalační CD, protože mám Windowsy od školy, která má od Microsoftu zdarma licenci na jejich OS, Officy apod. a instalaci jsem provedl z bootovací flashky, na které už Windowsy nemám.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru