Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zablokovanie USB portov vo Win7 v notebooku

Pokud softwarove vypnes proud, tak stejne nezamezis tomu, aby ti tam nekdo strcil takovyhle usbkiller, akorat uz nabity, a neodpalil ti desku - porid si zaslepky se zamkem, ale stejne nekdo muze prijit a tomu notebooku jednu jebnout kladivem a mas po zizalickach.

muzes si uvnitr ustrihnout dratky do usb (nebo to vypajet z desky - dle konstrukce) a dat si tam vlastni, se ctyrvypinacem - tim to odstrihnes elektricky. pokud nechces u kazdeho konektoru nevzhlednou packu vypinace (radsi jeste schovanou, aby ji nikdo nenasel a neprepnul), vraz tam proste cryrrelatko s nejakym zesilovacem (staci tranzistor) a ovladej to softwarove poslanim nejake hodnoty na nejaky nepouzity pin, nebo si proste na I2C sbernici v pocitaci pripichni nejake to AVRko (mozna staci i PIC) a ovladej to prez tohle.

Jinak budes mit ty USB konktory pod proudem, protoze tak to v tom NB je proste naletovane a nikdo nepocital s vypinanim, tak tam na to necpal obvody, co by to zbytecne prodrazily a nikdo je stejne nepouzival.

Jestli se ti i takovyto, celkem trivialni ac ponekud pracny, postup zda nad tvoje sily, tak mas proste smulu, nebo si musis koupit novy apple, co ma jen jeden konektor a to napajeci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny