Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVI Signal Errror

Mám takový zvláštní problém s jednou hrou,která mě nejdříve normálně fungovala a teď nevím co s tím...Hra v podstatě jede - jsou slyšet zvuky,hudba - ale stále černá obrazovka. Počítač mám připojený k monitoru přes DVI - a v pravém rohu mi to píše: "DVI Signal Error". Nechápu, jaký error, když všechny, upozorňuji všechny ostatní hry v mém počítači jedou naprosto normálně a v pohodě. V čem jako můžu mít chybu v signálu, když u jiných her ji nemám a dělá to pouze u této? Prostě nemůžu pochopit, proč úplně všechny hry jdou a tato jediná ne...Kdyby to byla nějaká hardwarová chyba, tak by nešla žádná hra. Kdyby byl špatný DVI kabel, tak by taky nešla žádná hra. Přitom ta hra běží včetně zvuku, jen není vidět obraz. S tímto problémem jsem se ještě nikdy nesetkal. Snad jen dodám jednu indicii - měnil jsem před pár dny monitor - na tom dřívějším LG hra normálně šla (stejně jako ostatní hry). Teď jedou všechny hry kromě této...Pokud by to byl problém v monitoru,tak bych ho musel vracet. Jinak ovladače graf.karty mám ty nejnovější. Sice mám ještě možnosti propojení přes HDMI a displayport,ale...když jsem zkusil HDMI,tak jen plocha bez ikon a hotovo. Když jsem zkusil displayport, tak mi zase nefunguje zvuk = jde jen obraz...Můžu jen odhadovat,že tam bude něco s frekvencí (ale proč to na předchozím monitoru šlo a na stávajícím ne, to je pro mě záhadou).

Předmět Autor Datum
Zkus té hře nastavit nativní rozlišení monitoru a frekvenci, popřípadě tu hru přeinstalovat.
Lukas1982 02.05.2015 08:10
Lukas1982
Hru jsem přeinstalovat už zkusil, ale nepomohlo to. Jinak určitě bych chtěl i zkusit ve hře nastavit…
donic 02.05.2015 09:32
donic
Je možné, že i po odinstalování zbylo někde nastavení té hry v registru nebo ve složce C:\Users. Můž…
Lukas1982 02.05.2015 10:42
Lukas1982
Jinak nikoho nic nenapada? Muze to byt treba i nejakou vadou monitoru?
Donic 02.05.2015 16:42
Donic
DVI Signal Errror neposílá to v té chvíli grafika na vga výstup? když se na svůj pc připojíš z jiné…
lední brtník 02.05.2015 18:01
lední brtník
Já ale na grafické kartě ani v monitoru VGA výstup ani vstup nemám (pouze DVI, HDMI a displayport).…
donic 02.05.2015 19:20
donic
No, takže se do MENU hry můžeš dostat. Tak na to nastavení mrkni.
Lukas1982 02.05.2015 19:31
Lukas1982
Přes to DVI když se na svůj PC připojím z jiného PC vzdálenou plochou, tak ani přes něj obraz není v… poslední
donic 03.05.2015 12:17
donic

Já ale na grafické kartě ani v monitoru VGA výstup ani vstup nemám (pouze DVI, HDMI a displayport). Ještě jsem to zkoušel různě "překombinovat",ale...propojení přes HDMI to neudělá vůbec nic. Když to propojím přes DVI, tak mi jde zvuk a obrazovka černá. A když to propojím přes displayport,tak tu hru vidím, ale pro změnu mi zase nejde zvuk.
Nicméně s již prodaným LG monitorem mi přes DVI daná hra fungovala bez problému (obraz+zvuk v pohodě) a s tímto novým EIZO ty problémy najednou nastaly. A grafickou kartu mám stále stejnou. S tím připojením přes vzdálenou plochu z jiného PC to musím ještě vyzkoušet, to jsem nezkoušel...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru