Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vodorovné pruhy po instalaci nového ovladače

Dobrý den,
mám problém s ovladačem grafické karty AMD Radeon HD6650M. S ovladačem ze stránek Aceru mi nešly výstupy v programu Photomodeler. Psalo to o chybě OpenGL. Na stránkách programu doporučovali stáhnutí nového ovladače ke grafické kartě. Když ale přes stránky amd stáhnu nový ovladač - verze omega, problém s programem se vyřeší, ale na obraze se objevují vodorovné černé pruhy, které problikávájí. (viz fotka)

Protože v tom programu potřebuju dělat, není možný návrat ke starému ovladači (který jsem zkoušela a pruhy to s ním nedělá). CO je ale divné je, že pokud zapnu v prohlížeči youtube nebo stream videa, tak se ty pruhy přestanou objevovat. Nejvíce je vnímám při posouvání v okně (prohlížeč, word). Pokud ale okono s youtube nebo streamem vypnu, pruhy se zase objeví. Odzkoušela jsem to asi 7x a pokaždé to na ty pruhy mělo vliv. Máte někdo tušení, kde je chyba nebo jsem odkázaná to řešit touhle "metodou"?

Díky za odpověď

Předmět Autor Datum
omega ovladace su specialna vec a nemas ich vobec pouzivat. Ten program pisal co presne? Preco neza…
MM.. 15.05.2015 09:55
MM..
... akurat pozeram ze oni na webe uz pre vsetky GPU (aj stare) ponukaju ten omega driver, tak potom…
MM.. 15.05.2015 10:16
MM..
A ako prve sa skusa to co je na webe vyrobcu notebooku pre ten model notebooku. Tam je verzia ovlada…
MM.. 15.05.2015 10:20
MM..
Notebook je od aceru (aspire 7750G). Mají tam tuhle verzi 8.901.4.0 2012/01/04, se kterou ale nejdou…
Aliiik 15.05.2015 11:08
Aliiik
Skusaj aj starsie ovladace mas tam vpravo link. Vseobecne to je IMHO dost tazko riesitelne, ptz to b…
MM.. 15.05.2015 12:54
MM..
Pouzivas interny alebo externy monitor alebo oba naraz? Tie pruhy su na internom alebo externom aleb… poslední
MM.. 15.05.2015 12:57
MM..

omega ovladace su specialna vec a nemas ich vobec pouzivat.

Ten program pisal co presne? Preco nezavolas autorovi programu a nepovies ze su dementi a nech ti vratia peniaze alebo ten ich kram opravia? :)

Pouzi normalne catalysty pre mobile grafiky.

Notebook je od aceru (aspire 7750G). Mají tam tuhle verzi 8.901.4.0 2012/01/04, se kterou ale nejdou výstupy. Jedná se o program photomodeler, škola mi měla ten program poskytnout k diplomce, ale řekli mi jen, že si ho mám obstarat sama. Takže je nezajímá, že mě jako jediné to nejde a tím pádem nemůžu ani kontaktovat výrobce programu.

Jinak s tou beta verzi jsou ty pruhy taky a zruší je zas jen video přes flash player.

Na obrázcích jsou screenshoty z programu - hlášky.

Skusaj aj starsie ovladace mas tam vpravo link. Vseobecne to je IMHO dost tazko riesitelne, ptz to bude IMHO blbymi frekvenciami na LVDS alebo signalovou urovnou apod, na externom monitore su tiez nejake pruhy? Povedal by som ze kym urobis tu diplomku tak si nechaj nove ovladace a pustaj si na pozadi furt nejaky web s flashom, a ked dorobis diplomku tak sa vrat na original ovladac z webu vyrobcu NTB.
V ovladacoch grafiky sa neda nieco stelovat pre ten interny panel? (napr. skusit zapnut vsync pre plochu, ci to potom nezmizne apod)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru