Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde nainstalovat hra

čau kluci.Tak už vás zase otravuju.Prosím vás, můj bratránek dostal k svým 10.narozeninám první komp. procesor AMD Sempron 1,8GHz,DDR 512mb ram,hdd 55gb. Nic moc ale pro něj to stačí. Chtěli jsme mu tam nainstalovat Need for speed Underground.Po vložení cd se instalace normálně automaticky spustila, pak chtěl počítač kód. Ten jsem zadal, jenže tím to haslo.Instalace dál nepokračovala, úplně zmizela. A navíc když jsem ji chtěl spustit znovu, nešla. Vyndal jsem cd, vložil ho do mechaniky znovu, ale zase se instalace nespustila.Tak jsem restl komp, opět vložil cd.Instalace se automaticky spustila, ale po zadání kódu už zas nejela. Myslel jsem si že je něco s cdéčkem, ale v druhém počítači mi to šlo normálně.Nevíte někdo čím by to mohlo být?

P.S: Ten pc je čerstvě přeinstalovaný, nemůže tam třeba něco chybět?? To bude ale asi blbost že..:-)

Předmět Autor Datum
Hry nehraju a ni nenstaluju, takže jen obecně. Jakej operační systém je na PC? Nemůže to být třeba t…
Pavel 08.03.2007 20:20
Pavel
Windows XP Professional. Výkonou grafiku to nevyžaduje, ta hra je zkoušená na NVIDIA GeForce 4 MX440…
Mara 08.03.2007 20:37
Mara
1. Nejake jine hry zalozene na Direct3D funguji? 2. Instalace "zmizela" - jak dlouho si cekal pote,…
Moas 08.03.2007 20:35
Moas
No čekal jsem asi minutu..A nic. Jo, měl tam už nainstalovaný (jestli znáš) Ford Racing a ten jede n…
Mara 08.03.2007 20:39
Mara
Zkus stahnout demo z webu a nainstalovat ho. Pokud pojede, asi bych si pujcil z toho pocitace, kde t… poslední
Moas 09.03.2007 06:55
Moas

Hry nehraju a ni nenstaluju, takže jen obecně. Jakej operační systém je na PC? Nemůže to být třeba tím, že hra vyžaduje SP2 nebo nějakou výkonnou grafickou kartu? Co znamená "Instalace dál nepokračovala, úplně zmizela"? Nějaká chyba, dialog, ...?

Pavel

Windows XP Professional. Výkonou grafiku to nevyžaduje, ta hra je zkoušená na NVIDIA GeForce 4 MX440 64MB a na ní jela bez problémů. A bratránek má tu samou grafickou kartu.

A to že instalace nepokračovala a úplně zmizela znamená..že se nic nezobrazilo, prostě pc nepracoval(neblikala kontrolka). Normálně byla vidět plocha a vše na ní. Nebyl seklý ani nic jiného, dalo se s ním pracoval ale instalace se nedokončila a vlasně se vypla jako by nic.Tak jsem zkoušel jestli fakt není zaseklý, ale byl ok.Dalo se na něm dělat vše.

No snad to chápeš jak to myslím..:-D

1. Nejake jine hry zalozene na Direct3D funguji?
2. Instalace "zmizela" - jak dlouho si cekal pote, co instalacni dialog zmizel? Nekdy to trva i nekolik desitek sekund, nez se instalator probere.
3. Pote, co instalace zmizela, vykazoval Task manager nejake cinnosti? Zabiral nejaky proces vetsi mnozstvi systemoveho casu?

Zkus stahnout demo z webu a nainstalovat ho. Pokud pojede, asi bych si pujcil z toho pocitace, kde to fungovalo, DVD mechaniku a zkusil instalovat z ni (pro pripad, ze tvoje mechanika jen nemuze precist to medium). Pokud je ta hra nelegalni, je mozne (i kdyz ne tak pravdepodobne), ze to nekde pojede a nekde ne.
Pokud nepojede ani demo, budem hledat jinde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru