Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reklamace notebooku

Zdravím můj dotaz se týká reklamace,...před 2 lety jsem si zakoupil notebook od jedné nejmenované firmy,od té doby mi kiksnul pevný disk již ted po třetí a chystám se jít znovu na reklamaci.Nehledě na to že když jsem tam byl po druhé koukali se na mě prodavači jak na nějakého podvodníka,jenže já si koupil prodlouženou záruku na 5 let a už mám dost toho,že pokaždé přijdu o nějaké data a čekání na vyřízení reklamace mě také nebaví.Slyšel jsem,že když se vám stane 3x stejná věc máte nárok na vrácení peněz nebo výměnu za stejnou hodnotu notebooku.Jenže je v tom háček že jsem ztratil učtenku od něj.Myslím si ale,že musí mít nějaké záznamy minimálně o opravách notebooku.Jen aby mi věřili,že jsem koupil notebook právě tam.
Prosím poradte,jsem už zoufalý z toho že na mě koukají jak na nějakého podvodníka i když jsem si zaplatil prodlužku.Notebook nebyl zrovna levný a mrzí mě že neustále na notebook musím čekat.Prosím najdětě si trochu času a odpovězte mi,děkuji vám velmi.
S pozdravem
Pavel Zandálek,Varnsdorf

Předmět Autor Datum
A ved kludne napis cely nazov aj model tvojho notebooku toto neni ziadne REKLAMNE forum ;-) ----- A… poslední
human0id 23.05.2015 13:25
human0id

A ved kludne napis cely nazov aj model tvojho notebooku toto neni ziadne REKLAMNE forum ;-)
-----
A co sa tyka tej reklamacii no tak mas pruser teraz stym ze nemas doklad o zaplateni/kupe toho produktu u nich. Ale ak mas aspon reklamacny blok alebo neaky doklad/papier u seba tak by ta to malo zachranit... a samozrejme musis mat aj neaky doklad o tej predlzenej zaruke u seba,, inak ti neuveria a ty odides naprazdno.
A ano ak sa 3 krat vyskytne rovnaka zavada tak mas pravo na vratenie penazi alebo tovar za tovar.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru