Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo YOGA 2 13 (59-442728)

Yogy jsou na tom dobře, ty panty jsou tuhé a opravdu něco vydrží. Za 5-6 let budou držet, ale požadavky na hw se s tou dobou zvednou a bude to nepoužitelné.

Pokud na tom plánuješ dělat jen kancelařinu, pak nevidim duvod nevybrat nota s sshd. Místo paměťovky bych spíš koupil externí disk. Pokud budeš na koleji/privátu, pak bych volil i router s USB a disk si připojit do počítače ("síťový disk"). Vysoké většinou nabízejí na kolejích veřejné IP, takže neni problem ho mít připojený a přistupovat k němu odkudkoliv.

i3 ti na kancelařinu stačit bude. Rozdíl poznáš s dobou. Prohlížeče jsou dnes žravé a časem můžeš mít problémy s přehráváním FHD videí.

Pokud bys oželel ssd, pak bych možná koukl po tomhle modelu s i5 - http://www.czc.cz/ultrabook-lenovo-ideapad-yoga-2- oranzova_5/168852/produkt

Jestli to budeš kupovat za 4 měsíce, tak v tu dobu už tady budou nějaké horké novinky a ceny těch starých ntb můžou padnout. Pokud teda bude nějaký normální kurz pro EUR-USD, jinak ty ceny spíše porostou. Tady je to jako sázka do loterie ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny