Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo YOGA 2 13 (59-442728)

Ahojte,

sháním notebook na vysokou, co od něj očekávám: Klasická kancelářská práce, web, film třikrát do roka, jinak hry žádné nehraju a architekt ze mě taky nebude. Potom bych ještě rozhodně chtěl svižnost a nízkou hmotnost(takže asi ultrabook). Ještě teda možná by byl fajn dotykáč a případné votočení o 360 stupnů, abych šel s dobou.

Tento vypadá velmi zajímavě: http://www.lenovoshop.cz/lenovo-yoga-2-13-i3-4030u -1-90ghz-4gb-128gb-ssd-13-3-fhd-ips-multitouch-win 8-1-oranzova-59442728_d574776.html

Dotazy:
1) Jak se celkově díváte na Lonovo Yogy? Napříkald, jak dlouho by tak mohly vydržet ty otáčející se panty? (5-6 let?)
2) Rozhodně se mi líbí SSD, žádný hybridy... bohužel je to jen 128GB, ale nadruhou stranu by to nemusel být zas takový problém, kdybych těch 128GB využíval jen na chod systému a přidal si tam (kvůli těm filmům třikrát do roka) za litr třeba http://pametove-karty.heureka.cz/pretec-sdxc-128gb -class-10/. Otázka zda-li se nevyskytnou nějaké problémy s SDXC kartou jakožto pernamentním uložištěm po nějaké delší době. Případně jestli by stále zapojená karta nezpomalovala svižný chod.
3) Myslíte, že mi bude stačit Intel® Core™ i3-4030U na výše zmíněné nenáročné potřeby? Poznám rozdíl mezi i5 a i3 při běžné kancl. práci? Myslím, že vyšší číslo přece nemusí vždycky znamenat lepší, ale většinou vždycky bývá dražší...:/
4) Nutně budu potřebovat notebook až za 4 měsíce. Vyplatí se počkat, s tím že by se cena mohla výrazně snížit? Případně za kolik podle Vašeho zkušeného odhadu zhruba se dá dnes koupit svižný studentský notebook, bez toho aniž by měl dotykáč? (To jen at vím, kolik mě stojí ten fakt, že chci jít s dobou a machrovat)

Velmi se těším na jakékoliv odpovědi!
Děkuji mnohokrát :))

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny