Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s myší - pravé tlačítko přestalo fungovat

Čau lidi, dnes jsem hrál hru a zničeho nic, uplně sama o sobě mi začala zlobit myš.
Přestalo fungovat pravé tlačítko myši, kolečko i levé tlačítko myši funguje uplně bezvadně a bez problému, akorát pravý tlačítko přestalo fungovat.
Zkoušel jsem vytáhnout ten nesmysl co mám v notebooku a zase ho tam dát, jelikož mám bezdrátovou myš, vypnout/zapnout pomocí ON/OFF na myši, dokonce i restartovat počítač, abych zjistil, jestli to není problém v počítači = ani jedno nepomohlo.
Je možný, že by prostě odešla jen tak ze vteřiny na vteřinu? Dá se to nějak vyřešit/opravit nebo si mám koupit novou? Občas zlobila, že se třeba zasekávala, ale to bylo tím, že jsem měl už starou baterku, teď jsem vyměnil stávající za uplně novou baterku a i přesto pravé tlačítko myši pořád nefunguje. Už si fakt nevím rady, díky za jakoukoliv pomoc, která by pomohla vyřešit můj problém nebo aspoň vysvětlit příčinu. :/
Hraju každý den, když nejsem v práci dnes už cca od 10:00 a nikdy předtím s tím ještě problém nebyl, mám jí už asi 2 roky a jedná se o myš Genius DX-6010.
Změna předmětu, původně: Problém s myší
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Předmět Autor Datum
U lepších myší by možná stálo za námahu vyměnit mikrospínač, Genius se zahazuje.
karel 02.06.2015 16:44
karel
Takže budu muset koupit novýho potkana? :-((
ganolf 02.06.2015 22:40
ganolf
A klikavy zvuk to stale robi? Da sa to zvycajne rozobrat (zospodu byva 1-2 skrutky moze byt pod neja… poslední
MM.. 02.06.2015 23:06
MM..

A klikavy zvuk to stale robi?
Da sa to zvycajne rozobrat (zospodu byva 1-2 skrutky moze byt pod nejakou nalepkou apod) a pozret si mikrospinac ci nema blby spoj na plosak pripadne skusit prepajkovat spoje alebo premerat ohmmetrom ci este spina. Ale vacsinou sa posere ten spinac vnutri. Ten sa da ale rozobrat len nasilim..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru