Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s preinstalaci Windowsu

Dobry den, potrebuji poradit ohledne preinstalace meho windowsu. Kvuli zasekanemu notebooku jsem se rozhodla preinstalovat os podle navodu na internet. Prvnim problemem na ktery jsem narazil bylo ze mi to nechtelo vzit licencni klic a psalo ze je neplatny ikdyz mam originalni a legalni windows. Po preinstalaci jsem v notebooku nemel take zadne, absolutne zadne ovladace vcetne tech k sitovemu adapteru a tak se nepripojim ani na internet abych ostatni ovladace stahnul. Z oficialnich stranek hp jsem stahl 6 ruznych ovladacu pro sit a ani jeden mi nepomohl. Dokaze mi nekdo prosim poradit co s tim? Za kazdou radu predem velmi dekuji.

Předmět Autor Datum
Po preinstalaci jsem v notebooku nemel take zadne, absolutne zadne ovladace to je normální, několik…
lední brtník 03.06.2015 23:15
lední brtník
jsem se rozhodla na ktery jsem narazil pozri sa do nohavičiek, keď si si nie istý/á
sakraforte 04.06.2015 10:07
sakraforte
Notebook urcite ma vstavane recovery, nemas tam strkat ziadne DVD ani vypisovat nikde kluce, ale len… poslední
MM.. 04.06.2015 10:37
MM..

Po preinstalaci jsem v notebooku nemel take zadne, absolutne zadne ovladace

to je normální, několik let vydaná edice windows nezná současné modely hw. potisící: jak na ovladače

Z oficialnich stranek hp jsem stahl 6 ruznych ovladacu pro sit a ani jeden mi nepomohl

někomu to dej a nech si to vysvětlit, vůbec nevíš co děláš. návodek

nepíšeš verzi windows, kde jsi vzal instalačku, jaký klíč tam cpeš.

Notebook urcite ma vstavane recovery, nemas tam strkat ziadne DVD ani vypisovat nikde kluce, ale len zmacknut spravnu klavesu po restarte (zavisi od vyrobcu) a spustit factory recovery.

Ked uz instalujes z DVD, a nebere to cislo, tak mas nespravnu ediciu instalacky. Spravidla napr. cisla pre "W8.1 with Bing" nebere normalna instalacka W8.1, a instalacka pre with Bing sa neda nikde stiahnut, lebo v microsofte su dementi alebo hazlici. Na to mas vstavane recovery. Navyse pokus instalit W8.1 na NTB with bing s nejakym inym cislom rozosere recovery oddiel tak ze nejde recovery alebo to potom nechce aktivovat ani po recovery, je nutne potom pracne rucne opravovat subory na recovery oddieli.

Ak uz instalis z DVD tak potom musis nainstalit vsetky potrebne ovladace z webu vyrobcu notebooku, presne pre ten model notebooku a tie konkretne windows, a najprv nainstalit ovladace chipsetu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru