Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jedna věc je historická úloha Mac OSu jako určitého průkopníka. Ale takovou tu "pýchu" mekistů jsem…
Ynd0r 12.03.2007 14:46
Ynd0r
to nie je len o Macoch. skoro vsetci si dnes honia triko na antiMS naladach. netreba chodit daleko a… poslední
IgorK 12.03.2007 20:37
IgorK

Jedna věc je historická úloha Mac OSu jako určitého průkopníka. Ale takovou tu "pýchu" mekistů jsem nikdy pořádně nepochopil. :)

Že windows jen napodobují a dohánějí mac os - to se říkalo odjakživa. Kdysi jsem tomu i věřil, ale když člověk přišel do praktického styku s meky, iluze se rychle rozplynuly. Ještě v roce 2000 snad mac os neměl ani preemptivní multitasking.

Připadá mi, že v mém okolí meky používají jen někteří muzikanti, co mají dost peněz a nechtějí se učit zacházet s počítačem (používají pak jen ty dva programy, co si k tomu koupili) a některá grafická studia, kde je mají z historických důvodů. Zaměstnanci sami pak mají doma PC s windows a snaží se co nejvíc práce udělat na nich, aby se s tím nemuseli patlat na mecích (to není výmysl).

Taky si živě vybavuju situaci, jak jsem si někdy v éře W98 nechal v odborné mekistické prodejně odborně demonstrovat možnosti hudebních programů na meku... říkali mi, že si to představuju jak hurvínek válku, když chci pracovat současně se dvěma programy - že na to nejsou počítače stavěné.
A i tehdy člověk na každém rohu slyšel, jak ubohá vokna zaostávají o deset let... :))

EDIT: akorát s tímhle málem předběhli dobu... Star_Trek_project

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru