Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nesmyslné chování počítače

Dobrý den, omlouvám se za podivný nadpis, ale nevěděl jsem, jak to napsat. Asi před půl rokem jsem dával počítač do opravny - problémy s registry (moje experimenty), nefunkční windows, prostě to počítač nezvládl. No ale tak všechna data smazali, přeinstalace windows, a počítač dostala sestra. Počítač byl jako nový, vytvořila si ve win vlastní profil, používala ho půl roku, svoje soubory, programy. Včera ho vypla a dnes ho zapla a zjistila, že se PC pro mě z neznámého důvodu chová jako před půlrokem před opravou. Je tam moje přihlašovací obrazovka se starými profily, moje soubory, programy, spořič, tapeta, prostě všechno.. A jejího tam nezbylo nic. Jak je to možné? Děkuji za jakékoliv rady. Windows 7 Professional, SP 1.

Předmět Autor Datum
To je skor otazka na tu opravnu, ze co tam s tym robili. Evidentne nic nezmazali a ani nic nepreinst…
MM.. 08.06.2015 19:41
MM..
No ale tak všechna data smazali Že by nesmazali? ;-)
Kurt 08.06.2015 19:41
Kurt
Očividně opravdu nesmazali...
zoufalec92 08.06.2015 19:52
zoufalec92
příkaz net user vypíše co? není tam i uživatel "temp"?
lední brtník 08.06.2015 19:51
lední brtník
Uživatel Temp tam není. Nicméně problém byl opravdu v těch oddílech, děkuji Vám třem co jste odpověd… poslední
zoufalec92 08.06.2015 19:54
zoufalec92

To je skor otazka na tu opravnu, ze co tam s tym robili. Evidentne nic nezmazali a ani nic nepreinstalovali, len asi vytvorili noveho pouzivatela. V ovl.panely-uzivatelske konta nech si pozre co su tam za konta, pripadne odhlasit aaprihlasit sa na svoje konto, ak tam este to konto je, t.j. ze ho nezmazala alebo neposahali sa data na disku ak napr. vypla 230V skor jak sa vypol win apod.

P.S. este je moznost ze vytvorili druhy oddiel a ten tvoj tam nechali, a momentalne bootujes z toho tvojho oddielu. Skontrolovat spravu diskov ze jake su tam oddiely.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru