Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s grafickou kartou

Zdravím všechny,

Chtěl bych se zeptat jaké jsou možnosti v mém případě z kterého už se nešťastně snažím vybrodit 2 dny.

Před 2 dny mi začli na obrazovce splývat 2 prohlížeče dohromady a ve windowsu to zanechavalo stopy a různé další vlnky na obrazovce ktere skončily ve finálním výsledku který vidíte na obrazku č1.

Obrazek č.1 wb5

Poukazuje na problém "nvlddmkm.sys"

K dnešnímu dni kdy jsem několikrát přeinstaloval windows a zkusil vyhledat snad všechny verze ovladačů na obrazovce pořád zustavají podivné řádky jako v matrixu :-D Hledal jsem x hodin v internetových debatách a postupoval podle nich takže : Mám nainstalovaný jako první CHIPSET k desce a ostatní potřebné patche, před každou novou nainstalovanou verzí jsem PC pročistil přes DisplayDriverUninstaller.

Při každém nainstalování grafického ovladače se po restartu nedostanu zpět na plochu kvuli modré obrazovce která mě nepustí ani k přihlašovací tabulce viz obrazek č.2

Obrazek č.2 wbs

Možná cesta vzniku problému : Asi 3 dny zpět jsem klikl na nějaký odkaz na YTB kterým mě někdo zaspamoval na FB .. na rozdíl od problému skoro stejného druhu který se mi už stal tento problém přetrval i po přeinstalaci windowsu.

Prosím o radu pokud někdo nějakou má .. hlavně bych chtěl vědět zda mám rovnou objednávat novou grafickou kartu, či se dá tento problém softwarově opravit.

Děkuji za reakce
T.

Předmět Autor Datum
Ten první obrázek je ještě před startem OS. To softwarově rozhodně nespravíš. Je to jasně vada hardw…
JoPe 09.06.2015 21:14
JoPe
Graficka karta : GAINWARD GTX560 Ti 1GB DDR5 Golden Sample Zdroj Corsair 800W, 80 Plus, ATX2.3, akti…
TommyONE 09.06.2015 21:21
TommyONE
Nejlépe kartu vyzkoušet v jiném PC (pokud se projevuje tak jako na prvním obrázku při každém zapnutí…
JoPe 09.06.2015 21:33
JoPe
To jo ,ale ty 3 roky jsou už dle mého v trapu kupoval jsem GTX560 dá se říct doprodej a už je po zár… poslední
sambilionk 10.06.2015 12:24
sambilionk

Ten první obrázek je ještě před startem OS. To softwarově rozhodně nespravíš. Je to jasně vada hardware, ale nemusí to nutně být grafická karta. Někdy takové následky mívá i dodělávající zdroj. Co přesně máš za HW (hlavně grafika a zdroj)?

Nejlépe kartu vyzkoušet v jiném PC (pokud se projevuje tak jako na prvním obrázku při každém zapnutí, tak nebude potřeba ani spouštět OS). Pokud se závada projeví, tak máš ještě šanci reklamovat, protože ta grafika se prodávala se zárukou 36 měsíců.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru