Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s mojim Lenovo Y50

Zdravím vás. Parametre: IntelCore i7 4710HQ (2,5-3,5)
Nvidia GeForce 860M 4Gb
Ram 16GB DDR3L
15,6 UHD dispej
Win 8.1
Tak a teraz ten problém. Budem sa snažiť vám to vysvetliť stručne a tak aby ste ma pochopili. Ten ntb proste nezvláda žiadne novšie hry, občas seknea celkovo mám z neho pocit akoby niečo nepracovalo tak ako by malo. Bol som s tým aj v servise a tam mi povedali že niečo také ako prezretie a oprava by ma stála veľa a čakal by som naň približne 30 dní, tak sa snažím nájsť pomoc tu na tomto fóre. Ten ntb nebol lacná záležitosť takže ma to 2x tak vytáča že to proste nešlape poriadne. Dúfam že mi s tým pomôžete a ďakujem za každú (samozrejme normálnu) odpoveď. Prajem príjemný zvyšok dňa.

Předmět Autor Datum
nic nikde nestahuj, tie subory mas v pc, alebo na instalacnom cd, len instalator je tak nahovono spr…
shiro 12.06.2015 14:35
shiro
Ja ma mam doma ten isty notebook ale nemam UHD display ale klasicky FullHD a mne tam slapu vsetky hr…
human0id 12.06.2015 14:47
human0id
Ďakujem za pomoc. Problém sa mi už podarilo vyriešiť :)
Krat 12.06.2015 20:03
Krat
Super, jak? poslední
Frantaklikar 12.06.2015 22:53
Frantaklikar

Ja ma mam doma ten isty notebook ale nemam UHD display ale klasicky FullHD a mne tam slapu vsetky hry na vysokej alebo strednej kvalite.
----
Tvoj problem moze byt napr v tychto bodoch:
1. Ak si si instaloval vlastny Antivirus tak si nezabudni vypnut Windowwsacky lebo to znizuje trosku vykon systemu ked mas 2 a viac AV naraz spustenych.
2. Neinstaluj si ziadne programi na zrychlenie, tie programi ti akurat dodrbu system
3. Dufam ze mas nastavene aj v BIOSe aj vo Windowsze ze pri zapojeni do elektriny ti ide na plny vykon a v pripade baterie na OPTIMAL !?
4. Graficku kartu si tiez pozry ako mas nastavene = mozno preto ti idu pomaly hry lebo si si ju v BIOSe vypol alebo aj vo windowse mas blbo nastavene = namiesto tej 860M ti stale ide na integrovanej a preto ti sekaju hry.
5. UHD display neviem naco si si kupil pokial niesy fotograf a neupravujes fotky alebo videa tak ten UHD Display ti je na prd a hry ti vtom rozliseni budu vo vacsine sekat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru