Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s instalací Win 8.1

Dobrý den mám problém s instalací win 8.1.Mám stažený a nabootovaný Windows 8.1 na USB, když spustím pc a vyjede mi tabulka s instalací windows 8.1 mám na výběr 2 možnosti
1. Upgrade: Nainstalovat Windows a zachovat soubory, nastavení a aplikace,ten když dám tak mi to napíše:Počítač byl spuštěn pomocí instalaččního média systému Windows.Vyjměte instalační médium a restartujte počítač, aby se systém Windows spustil běžným způsobem.Poté vložté instalačné médium a upgrade spusťte znovu.
To sem nějak nepochopil co mám vlastně udělat
2.Vlastní:Jenom nainstalovat Windows.
To když dám tak mi vyjede nabídka Kam chcete Windows Nainstalovat ale ani jedna ze třídy Jednotek kterou tam mám nemá formát NTFS.
Mohl by mi prosím nějak pomoc? už si vůbec nevím rady co a jak.Díky za odpoveď.

Předmět Autor Datum
když klikneš na jenom instalovat windows, daj rozšírené (dole) zmaž partície, a vytvor nanovo Primár… poslední
Mlocik97 12.06.2015 22:02
Mlocik97

když klikneš na jenom instalovat windows, daj rozšírené (dole) zmaž partície, a vytvor nanovo Primárny NTFS, naň nainšaluješ OS, a ešte sekundárny NTFS,... obe daj pred inštalaciov naformatovať. (ešte sa ti vytvori pri.akt ktory je vyhradeny systemom, toho si proste nevšimaj... instaluj na primarny NTFS (C:) a pak už len zadáš čo potrebuješ (jazyk, čas a dátum, meno užívatela atd.)

[img=http://www.rawcomputing.co.uk/windows8/win8tip47c.png]win8tip47c.png[/img]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru