Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OneDrive - Nemůžu najít data

Ahoj, může mi prosím někdo vysvětlit, jak pracuje OneDrive ? Přidala jsem do složky v PC cca 1GB dat a dala synchronizovat. Poté co to napsalo, že účet je aktuální, nainstalovala jsem nové Windows a po přihlášení jsou data na OneDrive stará, ne ta aktuální ? Taky je u něčeho napsáno, dostupné offline a jinde zase pouze online. Kde mám hledat nová data ? Díky. (OS W8.1CZ 64)

Předmět Autor Datum
pokial dáta označené offline,čiže dáta,ktoré sa náchádzali len na disku,nie aj súčasne v zálohe onli…
audax 15.06.2015 01:24
audax
Ahpj. Asi jsem natvrdlá, ale napsal jsi to velmi složitě, pro mně k nepochopení..
OneDrive 15.06.2015 10:14
OneDrive
• Jde-li o nové zarízení, instalaci, tak soubory z OneDrive se musí schynchronizovat. • Tvé soubory,… poslední
CoCoChanel 15.06.2015 10:26
CoCoChanel

pokial dáta označené offline,čiže dáta,ktoré sa náchádzali len na disku,nie aj súčasne v zálohe online zničila nová inštalácia windows,tak ich pravdepodobne už nenájdeš nikde....pokial sú dáta zálohované online označené ako staré,je to naprosto normálne,nová inštalácia windows je nová a dáta boli zálohované ešte pred novou inštaláciuo windows,čiže voči novej inštalácii windows sú synchronizované dáta na online úložišti staré,existovali tam skôr ako nová inštalácia windows v počítači.....to máš rovnako ako puška sa skladá z týchto troch hlavných častí: pažba a hlaveň,a aj keď menšia a väčšia polovica neexistuje,väčšia polovica ludí to obvykle ťažko pochopí.....

• Jde-li o nové zarízení, instalaci, tak soubory z OneDrive se musí schynchronizovat.
• Tvé soubory, jsou ulozeny na servru a musís je nahrát na určité zarízení které podporuje OneDrive.
(soubory muzou byt u tebe zobrazeny jen jako prazdné ikonky, coz je normalni, asi nikdo by nechtel, aby se veskery obsah prekopiroval na vsechny zarizeni. Kde ty ikonky jen ukazuji co mas ulozeno v podobe slozky, nebo obrazku, coz se u tebe muze jevit ze jde o prazdny obsah)

TiP~Doporucil bych ti zkotrolovat i pripojeni spravného uzivatele, kde aby <OneDrive> synchronizoval, musi byt vazan k nakému uctu MS etc. Potrebujes-li rychly nahled, muzes pouzit onedrive.live.com.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru