Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte providera a tarif DSL na Slovensku

Alternativci nemaju co ponuknut. Flatove programy su pre nich stratove kvoli "daniam" odvadzanym ST za kazdy GB a tak napriek masivnej reklame ludia na flaty nadavaju. Naopak flaty od ST sa chovaju stabilne a skoro ako garant. Co sa tyka datovych programov tam mozes uvazovat aj o alternativcovi ale vyni sa Slovanetu a siahni radsej po GTS/NEXTRA. Meranie standardom bolo, ale momentalne vladne taka prax, ze externe firmy nahanaju zakaznikov cez rozne databazy a to asi takymto stylom.: Zazvoni telefon...
- Dobry den tu xxx zo ST mam pre vas fantasticku ponuku 4G internetu (klame hned na zaciatku...nie je z ST a nema fantasticku ponuku) mali by ste zaujem?
- Ano
- Dobre do 2-3 dni vam pride samoinstalacny balicek (koniec hovoru).
Do troch dni ti zvoni upskar pri dverach s modemom v ruke. V pripade, ze si vlastnikom stareho analogoveho internetu tento je ti bez tvojho vedomia odpojeny a zruseny! ST totizto naivne a drzo predpoklada, ze ked si prevzal balicek tak uz nechces stare pripojenie. Okrem pripojenia ti zrusia vsetky sluzby s tym spojene...napr mailovu schranku, co si mal u nich. Bomba je ked toto spravia firme, co som osobne zazil a musel hasi. Firma bola 3dni bez mailu pokedy som to vsetko vytelefonoval. Inak pri zapajani modemu musis mat blizko pc telefonnu zastrcku inak si tam spliter nezapojis (kratke kable). A dalsia pikoska je, ze akonahle spustis modem a zadas prihlasovacie meno a heslo (daju cez telefon), ST to povazuje akoby si uz podpisal zmluvu (toto ma fakt celkom dorazilo;o)))). Proste nonsens.
Vrcholom DT primitivnej stretegie bolo prepustenie 1/3 zamestnancov, hlavne technici, ti seru, pretoze teraz je bezne, ze na okres je len 1 technik, ktory navyse robi montaze, opravy, revizie...atd!!!
Zlate casy ked prisiel technik s merakom a zmeral mi najprv linku skor ako sa zacalo zapajat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny