Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upgrade Windows

Ahoj

mám jeden pevný disk a na něm dva oddíly - jeden na operační systém a druhý na data. Když dám upgrade z win 8.1 na win 10, přijdu o data jen na tom oddílu kde je systém? A můžu zachovat jen osobní soubory - aplikace nemůžu. Dělám to poprvé, vždy jsem dělal čistou instalaci s formátováním disku, tak nevím jak upgrade funguje. Chtěl bych mít zachovaný data na tom druhém oddílu. Díky za odpověď.

Předmět Autor Datum
u nefinálnych verzií sa riaď podla toho,čo môže spôsobiť inštalácia nefinálnej verzie win10 na disku…
audax 22.06.2015 21:36
audax
Upgrade zatial nefunguje nijak, ptz Win10 zatial neexistuje. Preview je skusobna pre profesionalov,… poslední
MM.. 22.06.2015 21:46
MM..

u nefinálnych verzií sa riaď podla toho,čo môže spôsobiť inštalácia nefinálnej verzie win10 na disku,určite je u konkrétnej verzie upozornené v readme súbore na to,čo inštalácia môže spôsobiť,vo finálnej a finálnej predajnej verzii win10 to určite bude vyriešené tak,aby inštalácia bola taká ako u ostatných verzii win....

Upgrade zatial nefunguje nijak, ptz Win10 zatial neexistuje. Preview je skusobna pre profesionalov, a ked nevies jak to funguje tak to neni pre teba.

Vseobecne druhy oddiel ostane ak ho nesformatujes. Prvy oddiel mozu data tiez ostat za urcitych specialnych okolnosti (ked nevies tak predpokladaj ze neostanu).
A vseobecne mas mat zalohu dat vzdy mimo notebooku, ptz akykolvek HDD moze skapat v akukolvek sekundu a bez akehokolvek varovania.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru