Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nedostupná mobilná sieť

Pekný deň prajem.

Aktuálne si už pripadám dosť ohromený situáciou, budem sa ju snažiť popísať čo najjednoduchšie.
Týždeň dozadu som vymenil mobil za nový, SGSIV a spolu s ním som si zaobstaral aj novú SIM kartu, keďže tá stará nepasovala. Pár dní išlo všetko v poriadku, akurát som pociťoval pomalší internet, čo mi prišlo dosť zvláštne, niekedy sa nedokázali ani načítať stránky, no telefonovať sa dalo. Predvčerom som prišiel domov a zrazu sa z mobilu nedalo volať, internet už nešiel asi 3 dni vôbec, smsky sa posielať tak isto nedali. Pri snahe o vykonanie hovoru mi vypísalo: "neregistrované v sieti". Manuálne sa na poskytovateľa, telekom, pripojiť nedalo. Povedal som si, že pôjdem teda k nim, na tento telefón ešte záruku mám, slečna s tým spravila po mojom výklade niečo úchvatné (zjavne si to myslela) ... skúšali sme všemožne volať, aj z toho mobilu a aj naň, všetko fungovalo úplne dokonale. Ešte upozorňujem, že SIM karta v inom mobile fungovala, ešte predtým než som navštívil predajňu som to vyskúšal a ani iná SIM karta nefungovala v SGSIV. Bol som tam dnes, celý natešený, že je všetko fajn, ešte po ceste som volal a prídem domov, NASTAL TEN ISTÝ PROBLÉM. Skoro som sa vyočil. Tak hneď skúšam druhý mobil, z toho sa volať dalo.
Čiže teraz znie otázka, v čom je problém? Logicky zo začiatku by som povedal, že je problém v SGSIV, lenže výjdem na ulicu a volať sa mi dá. Potom môže niekomu napadnúť SIM karta, lenže tá v mobile inom funguje a nakoniec, žeby niečo rušilo signál alebo ja už neviem čo? Stále by nešlo volať z iných mobilných telefónov.
S týmto som sa ešte teda vážne nestretol. Ešte poznámka, teraz to už pre zmenu neukazuje neregistrované v sieti, ale že je nedostupná sieť.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravim ten downgrade u vas fungoval?
Geloy 04.08.2017 15:15
Geloy
po dvou letech může být situace s pokrytím jiná, ale hlavně jsou už k dispozici jiné verze andrtálco… poslední
lední brtník 04.08.2017 17:28
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru