Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jakej operátor je nejlepší volba?

Oni totiz virtualove plati myslim za prenos 250,- a 50,- za kazde cislo. Mozna se ty ceny od doby, kdy jsem se o to vic zajimal upravily, ale princip je stale stejny. Proste jde o to, ze nekteri virtualove ti to napocitaji hned pri prestupu k nim, pricemz ne vzdy je to poplatek za prenos, ten daji treba marketingove zdarma, ale maji tam jiny poplatek, nekdy to za tebe zaplati a napocitaji ti to pri odchodu a nekdy tu castku rozpuli a platis mene ale stale neco pri prechodu k nim i pri odchodu. Ty penize ale nekonci u virtuala, ty jdou k jednomu z trojice materskych operatoru, zalezi odkud kam se prechazi.
Krome tohoto je mozne uskutecnit pro zakaznika prestup zdarma, operator nedostane nic, ale jen mezi trojici materskych operatoru a jejich brand znacek, oni maji mezi sebou takovou dohodu, ktera se proste jen netyka virtualu. Nicmene z cen je jasne, ze zakaznik sice u materskych operatoru nezaplati poplatek pro prenos, ale oni si ty penize stahnou od zakaznika ve vyssim hovornem.

Tady jde o to, co je nejvyhodnejsi pro skutecne malo volajici zakazniky, to jest rocni utrata pod 1.000,- Kc. No a me to vyslo tak, ze kdyz jsem mel rocni utratu nekde okolo 600,-, tak pro me byl nejvyhodnejsi kredit + VOIP.

S tou pohodlnosti mas zdanlive pravdu, mozna u Fayn je to proste tak a neni co resit, ale ja se napriklad tarifu bojim, protoze jsem uz mockrat videl, jak operator zneuzival vazanosti zakaznika k nemu pres tarif a nutil ho platit i za sluzby, ktere bud zakaznik vubec neodebral nebo je nechtel. Nasledne reklamace byly pro zakazniky mnohem narocnejsi nez se starat pravidelne o kredit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny