Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Telefon bezznačkový - do 5 tisíc/ značkový do 10 tisíc

Ahoj. Nevím přesně, co myslíš tím bezznačkový a značkový, ale co takhle pořídit kvalitní telefon, kdy si za onu "značku" zbytečně nepřiplácíš tisíce Kč?
Tím myslím telefon, který se prodává v ČR standardní cestou, má standardní dvouletou záruku se servisem v ČR. Protože řešit připadné problémy nebo dokonce reklamaci s nějakým eshopem kdo ví odkud, není zrovna zábava.
Také by bylo fajn upřesnit co od telefonu očekáváš. Jakou velikost preferuješ, zda je pro tebe důležitá kvalita fotek, přesná navigace, rychlý internet, displej, odolnost nebo vzhled.
Tohle když si srovnáš v hlavě, bude se ti lépe hledat.
Je-li pro tebe, jak píšeš, důležitý poměr výkon/cena, zkus se podívat po telefonech Huawei.
Huawei je již renomovaná značka, která vyrábí špičkové přistroje a která šlape korejcům a američanům na paty, ale zároveň neúčtuje nic navíc za logo na zádech telefonu. Mají tady solidní komunitu, která s lecčíms pomůže.
Tvým představám by mohl vyhovovat buď duální Huawei P8 Lite nebo Huawei P7 . U obou je poměr cena/výkon výborný a telefony mají výborná hodnocení. Oba mají dostatek výkonu, špičkový hardware a zpracování, rychlý LTE internet, dělají parádní fotky, jsou tenoučké a parádně vypadají ;-)
Snad jsem ti trochu pomohl. Hodně štěstí při výběru :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny