Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotykový notebook Dell

Dobrý den, prosím, potřebuji poradit, co s tím. Normálně jsem vypla notebook, když jsem ho chtěla opět zapnout asi po 3 dnech, naskočí automaticky první stránka s logem Dell a potom už se objeví modrá obrazovka s nápisem "vypínání" (jako když probíhá aktualizace). Nelze znovu notebook zapnout, protože se vlastně pořád vypíná. Nechala jsem ho úplně vybít, pak jsem to opět zkoušela a pořád se jakoby načítá "vypínání".
Mám dotykový notebook Dell, nereaguje ani na to, když chci z něj vytvořit pouze tablet (ohnutím klávesnice). Jsem úplný laik a nevím, co s tím. Zařízení je v záruce.Děkuji za pomoc. JH

Předmět Autor Datum
Vybrat baterku aj nabijacku na minutu ak sa da. Ked sa neda tak hladat naspodku dierku s obrazkom vy…
MM.. 08.07.2015 21:35
MM..
Inac ked mam tipovat tak mas aktivny faststart (co neni vypnutie ale len sleep) a posahal sa hyberfi…
MM.. 08.07.2015 21:36
MM..
Děkuji za radu. poslední
hribji64 08.07.2015 22:09
hribji64

Vybrat baterku aj nabijacku na minutu ak sa da. Ked sa neda tak hladat naspodku dierku s obrazkom vyberajucej baterky a strcit tam nieco na 3sekundy, ak tam taka dierka je.
Poriadne si pozret powerbutton ci neni premacknuty. Skus aj znovu zavret a otvorit kryt NTB, ci neni furt zmacknuty LID switch (spinac krytu), ak to ma normalny kryt.

To "vypinani" potom ten notebook aj vypne? Zapinas ho cim presne?

V najhorsom pripade sa vzdy da spustit obnova na vyrobny stav (spravnou klavesou pri starte, HP tusim F9 ci F11), ak predtym potrebujes zalohovat nejake data z disku tak treba nabootovat linux z USB sticku a zalohovat adata.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru