Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win 7 red screen

DObrý dem,

Mám počítač HP 7000 ELITE. Dnes jsem vyměnil v počítači od HP, který obsahoval původně: Intel core i7 860 2.8GHZ, 8GB ram, GTX 230 ....... Prostě počítač od HP. Pořídil jsem nový zdroj Enermax 450W a grafickou kartu ASUS GTX 750 ti. Po výměně jsem se rozhodl přeinstalovat win 7. Od zakoupení PC mám 3 dvd od win. 1/3 je HP restore, 2/3 operační systém, 3/3 language. Obvykle když jsem přeinstalovával win jsme jen postupně zadal všechny disky, smazali se data a operační systém se nainstaloval znova. Dnes po výměně komponentů mi v průběhu naskočil RED SCREEN. FBI problém a instalace win není možné dokonočnit. Na internetu jsme se setkal s mnoha případami lidí, kterým se stala podobná věc a vlastně nikdo neví jak 100% to vyřešit. Někdo radí odpojit počítač od sítě, jinde jsem se dozvěděl, že při koupí počítače od HP dostanu disky, které jsou kompatiblní pouze s původními komponenty počítače.


Vážně jsem neměl v úmyslu pořizovat kvůli tomu nový windows. Zkoušel jsem i vyměnit pevný disk a pořád ten samí problém.
Ještě mě napadá zase vrátit původní komponenty do PC přeinstalovat win a pak dát novou grafiku a zdroj.

Chtěl jsem jen otevřít tohle téma, protože netuším jak pokračovat dál a zajímá mě jestli někdo má s tímto druhem prohému nějakou zkušenost.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny