Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vodní bloky ?

Dobrý večer ve spolek,

Chtěl by jsem vás poprosit o nějaké informace k vodním blokům co se třeba týče výhod, nevýhod, ceny, údržy oproti vzduchovému chlazení a zda se to vůbec vyplatí, když využívám počítač k hraní, ale netaktuji, do přílohy přidávám obrázak, jak by jsem si to představoval + jaké komponenty mám, aby se to vůbec vyplatilo, teploty které na screenshotu jsou při hraní okolo 1:00 čili už není takové vedro. Mohl by jsem vás poprosit, jakou cenu by jste odhadovaly ? I s nějakou bednou by jsem poprosil, protože si nemyslím, že ta má kterou mám by byla vhodná pro něco takového je to CoolerMaster N300.
Nehodlám to kupovat alespoň prozatím, jen chci slyšet názor profesionálů, jestli to vůbec má cenu, jestli ty výhody jsou až tak výrazné.

Předem vám děkuji, to foto, které přikládám je jenom, aby jste vůbec pochopily o čem se snažím mluvit, protože si nejsem jistý zda jsem to napsal pro někoho srozumitelně.

Předmět Autor Datum
Nemá to smysl. Teploty máš v naprostém pořádku, dokonce bych i řekl, že jsou dost nízké. Snad jen di…
Wikan 10.07.2015 01:46
Wikan
To na fotu je pěkný, ale taky to stojí pár tisíc ty atrapy co prodávaj kolem 3 jsou o ničem,vzduchov… poslední
sambilionk 10.07.2015 11:25
sambilionk

To na fotu je pěkný, ale taky to stojí pár tisíc ty atrapy co prodávaj kolem 3 jsou o ničem,vzduchový je určitě lepší volba za ca kolem 1500 máš kvalitní Noctua nebo Be Quiet.(když teda taktuješ jinak stačí chladič za 700)Teploty máš jinak normál ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru