Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem android app: Programování Picaxe 20M2, prosím o beta-test

Na úvod sděluji, že aplikace je určena žákům základních škol, od 5. ročníku, proto jsou v ní informace popisovány (domnívám se) polopaticky.

Dále upozorním na to, že ačkoli se jedná o programování jednočipu Picaxe 20M2, programuje se pomocí grafických značek, nikoli v konkrétním programovacím jazyku.

Pozadí vzniku aplikace: Jsem zainteresován do výuky/kroužku programování robota se žáky základních škol. Z toho důvodu jsem pro ně (ale i další zájemce) připravil tuto aplikaci. Je tedy přímo šita na konkrétní HW a konkrétní postupy. Není to tedy univerzální či obecná výuka programování.

Nu, koho to neodradilo: Prosím o beta test aplikace na vašich telefonech/tabletech. Nejprve je nutno povolit instalování z neznámých zdrojů, pak umístit apk do telefonu a už klasicky nainstalovat a spustit.

Soubor se jmenuje CordovaApp-debug.apk - což je pracovní název (resp. pojmenování aplikace "překladačem"). V telefonu se nainstalovaná aplikace jmenuje "picaxe" a má takovou (prozatímní) ikonu evokující atomové jádro s obalem (to je opět dáno "překladačem").

Hodilo by se mi:
1. Pár náhledů aplikace, speciálně s obrázky + název mobilu/tabletu.
2. Vyjádření k tomu, jak je aplikace koncipována.
3. Zda se vám informace zdají srozumitelné.
4. Jakékoli nápady/námitky/myšlenky/vyjádření/dporučení/cokoli ...

Soubor apk přikládám jako odkaz na stažení (nejde mi sem vložit přímo, i když dříve to šlo...?)

Díky všem!

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru