Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3D tiskárna a její výběr

Dobrý den,

rozhodl jsem si splnit sen a koupit 3D tiskárnu. Na její nákup mám rozpočet do 40 000 kč a chtěl bych Vás touto formou poprosit o trochu konzultace. Nejvíce se mi zamlouvá 3D tiskárna Robox (www.3dwiser.com), vzhledem k tomu že podporuje plug´n´play odpadá to čemu se chci vyhnout - vlastní konstrukce. Podpora materiálů je u ní taky dobrá, na jedný výstavě jsem s ní pracoval a prostředí softwaru je opravdu přívětivé.

Jelikož se ovšem jedná (alespoň pro mě) vysokou investici, potřebuji poradit, zda-li se na trhu nenachází nějaká lepší alternativa. Děkuji všem za případné příspěvky!
Změna kategorie, původně: Hardware (karel)

Předmět Autor Datum
samozrejme že sú aj lepšie a dobrých pár tisícok drahšie ,napr. Clarks WaveTone,Dynamism Ultimaker/U… poslední
audax 13.07.2015 21:27
audax

samozrejme že sú aj lepšie a dobrých pár tisícok drahšie ,napr. Clarks WaveTone,Dynamism Ultimaker/Ultimaker2 ale to už sa pohybujeme v cenách mimo Tvoj rozpočet,pokial chceš niečo lacnejšie ako Robox,ale s vyhovujúcou kvalitou,tak pozri Dremel ideaBulder,ten v prepočte na české koruny vychádza o cca 10000,- lacnejšie podla kurzu usd-czk,do rozpočtu by sa vošiel aj jeden z víťazov vo svojej triede v cene okolo 1000 dolárov Cubify Cube....ostatné Cubify modely už sú cenovo úplne mimo Tvojho rozpočtu,pohybujú sa v prepočte od cca 70-75000 czk a vyššie.....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru