Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako mám získať čistý linux.

Ahojte. Hľadám linux bez distribúcie. Existuje linux v ktorom nieje nič? Chcem linux ktorý ešte nikto neupravil aby som si ho mohol upraviť já sám. Chcem prvé vydanie linuxu ktorý je bez úprav. Nechcem : Ubuntu, Fedoru, Xubuntu, Mint a ostatné distribúcie. Vopred ďakujem za všetky odpovede.

Předmět Autor Datum
gentoo
Wikan 29.07.2015 18:43
Wikan
Ani arch linux? Existuje Linux from scratch. K jakým důvodům? http://www.root.cz/serialy/linux-from…
Pan Töfl 29.07.2015 18:44
Pan Töfl
gentoo si sestavujes v podstate sam, pokud je i tohle na tebe prilis distribuce, tak LFS (Linux from…
gilhad 29.07.2015 23:32
gilhad
Asi náš "milý" "Admin 2015" si dělá z nudy jen šoufky. Tady, nudící se hošánku.
ms 29.07.2015 23:35
ms
Linux v ktorom nie je nic je kernel. poslední
MM.. 29.07.2015 23:57
MM..

gentoo si sestavujes v podstate sam, pokud je i tohle na tebe prilis distribuce, tak LFS (Linux from Scratch), kde mas jen sbirku navodu, co odkud muzes vzit a jak si to zkompilovat a nastavit, ale zda a jak to udelas a co z toho vyberes je plne tvuj problem a nebudes mit v pocitaci ani byte, co by ti nejak neprosel rukama.

Ale spis bych stejne sel do toho gentoo, protoze tam si muzes zpetne upravit ci odstranit cokoli se ti zamane (a je jen na tobe, zda to udelas tak dobre, aby ti to nejak fungovalo - nic ti nezadrzi odhodlanou ruku), ale pomerne rychle ziskas neco, s cim uz se da nejak pracovat a co si muzes upravit po svem a dal do toho davat jen to, co sam chces (vcetne kompilace vseho ze zdrojaku + neni problem si ty zdrojaky upravit dle vlastnich potreb)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru