Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
když už musíš instalovat nestabilní hnoje, přimlouval bych se za milenia. pokud už tě netrápí kompat…
lední brtník 22.03.2007 17:51
lední brtník
Ano ... konečně někdo s rozumným a nezaujatým názorem. Nevím, kde se ta averze vůči WinMe vzala, ale… poslední
StanB 22.03.2007 19:51
StanB

když už musíš instalovat nestabilní hnoje, přimlouval bych se za milenia. pokud už tě netrápí kompatibilita s dosovými aplikacemi, je to asi nejmenší zlo.

v době před a kolem r.2000 byly nejlepšími win98se - ale udivuje mě že to tak někdo bere dodnes. všechny systémy jsou morálně mrtvé, ale win me je nejmladší mrtvola :)

win98 jen parodovaly podporu usb a větších disků, to s win me není problém. pokud už neseženeš ovladače k nějakému starému šrotu na který je chceš nasadit, u win me je větší šance že ten hw budou znát než u starších win.
navíc se grafické prostředí win me dalo cestou degenerace směrem k xp, bodou ti tak více připomínat dnešní systém.
a pro naprosté idioty není k zahození funkce obnovení systému.

Ano ... konečně někdo s rozumným a nezaujatým názorem. Nevím, kde se ta averze vůči WinMe vzala, ale ve své době byly určitě lepším řešením než Win98Se (vypínání končící "v mracích" určitě každý u W98 pravidelně zažival). Názory, že i MS uznal že vydáním WinMe "trefil kozla", nemohu nikde ověřit,ale spíš mi v té souvislosti vychází, že si uvědomili, že je blbost vyvíjet paralelně dva win systémy ..... 1. W2K s NT jádrem a 2. WinMe jako pokračování řady Win95. Je zajímavé, jak málo lidí ví, že W2K byly na světě dříve než WinMe.
Pomíjím skutečnost, že na většině starších strojů je WinMe/W2K prostě nepřekročitelným limitem z důvodu RAM, kvality procesoru apod., ale překvapuje mě, že tady bez problému procházejí názory naznačující, že w95, w98, wMe používá dnes už pouze blbec a vůbec nezohledňují skutečnost, že majitel PC prostě pracuje na sw, který si koupil. Zvlášť mě to udivuje zde, kde moderátoři dostávají osypky jenom ze zmínky, že chce někdo "prodloužit" shareware sw, jehož odkaz mu někdo spamem nacpal do mailu ..... no a on zjistil že by hp mohl i používat........ Ale to už je diskuse do které se pouštět nechci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru