Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Win10- tovární nastavení (chyba)

Ahoj,
Dnes jsem upgradoval win7 na win10. Vše proběhlo v pořádku, ale chtěl jsem si notebook ještě hodit do továrního nastavení. Kdyz jsem zvolil v nastaveni win10 ->zalohy a obnovy-> obnoveni do tovarního nastavení -> smazat uzivatelke data (ale disk nemazat). Vše běželo jak má, ale kolem 16% obnovovaní mi to vyhodilo hlášku "došlo k chybě". Poté možnost vypnout a nebo znovu obnovit do továrniho nastavení. První jsem zvolil tovární nastavení (opět neúspěšně) tak jsem zvolil vypnout. Když teď notebook (Acer) zapnu, píše: an operating system wasnt foud. Try disconnecting any drives that dont contain an operating system. Press ctrl+alt+del to restart. Restart nic neřeší a starý win7 jsem si nezálohoval na cd.. Win7 jsem mel legalně při koupeni notebooku.

Prosím o rady a trpělivost, nevyznám se:) děkuji moc

Předmět Autor Datum
Neexistuje ziadne tovarni "nastaveni", existuju tovarni windows, a to su Win7. ked si tam nacpes Win…
MM.. 30.07.2015 16:23
MM..
Děkuji moc! Spustil se eRecovery, jak jste psal.. ..jinal jsem si jist, ze jsem daval "obnoveni do t…
Petrit 30.07.2015 16:31
Petrit
BTW. ked tam ams strcene nejake USB sticky a podobne tak to vsetko povytahuj a restart. Skus to aj v…
MM.. 30.07.2015 16:28
MM..
Ja ještě se chci zeptat, jak si mám zálohovat win na cd, abych o něj nepřišel? Děkuji
Petrit 30.07.2015 16:35
Petrit
Ktory Win si chces zalohovat? To povodne recovery by malo ist zalohovat v Acer recovery manageri, ke…
MM.. 30.07.2015 16:50
MM..
Zdravím, dnes se mě stalo to samé a nevím co mám dělat. Je to PC syna, který ho ma ke studiu. Počíta…
prosím 03.02.2017 20:26
prosím
dnes se mě stalo to samé původní tazatel upgradoval w7 na jiný systém a žasnul nad tím, že havarova… poslední
lední brtník 03.02.2017 23:52
lední brtník

Neexistuje ziadne tovarni "nastaveni", existuju tovarni windows, a to su Win7. ked si tam nacpes Win10, tak tovarni nastaveni znamena vratit to na Win7. Ked to neurobis kompletne, tak z toho vznikne nefunkcny maglajz, ktory prave mas pred sebou. Povedz to aj ostatnym pokusnym kralikom, lebo vidim ze to je zas nova moda robit ciastocne recovery cez uplne ine windows.

Acer ma recovery tusim na klavese F11 alebo Alt F11 (najdi si googlom), tak to mackaj a ked nabehne moznost recoevry tak daj uplnu obnovu na vyrobny stav. Ked nefunguje ani to, tak si objednaj recovery medium od acer servisu.

Ktory Win si chces zalohovat?
To povodne recovery by malo ist zalohovat v Acer recovery manageri, ked si v tych Win7 tak by si ho mal mat v start-programy. Ale nie som si isty ci tato moznost bola aj na starsich NTB s Win7.

A akykolvek beziaci Windows (cely obsah C:) sa da zalohovat vytvorenim bitovej kopie, je to kdesi v ovl.panely-zalohovanie ci tam niekde (daj si to do google je to v kazdych Win inde), alebo sa da na to pouzit externy software (acronis apod)

Zdravím, dnes se mě stalo to samé a nevím co mám dělat. Je to PC syna, který ho ma ke studiu. Počítač je starý cca měsíc a abych pravdu řekl, tak mě to pěkně štve. Moc prosím o radu jak vše mám dát do pořádku. Předem děkuji. David (pokud mohu tak do zprávy na nutrip@seznam.cz)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru