Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sluchátka se nezobrazují v Ovládací panely/Hardware a zvuk/Zvuk/Přehrávání

Dobrý den,
Už se s tímto problémem zabývám minimálně týden a pořád žádné výsledky, tak jsem se rozhodl se obrátit na vás. Počítač jsem měl opravdu hodně zavirovaný a zpomalený, tak jsem se rozhodl celý počítač kompletně formátovat včetně reinstalace Windowsů. Když jsem všechno rozjel, zjistil jsem, že mi počítač nerozeznává sluchátka jako dřív a v "Přehrávání", kde bývaly moje sluchátka se zobrazuje pouze "Digitální zvuk (SPDIF)" a "Digitální zvuk (HDMI)". Prostě mi to nečte 3,5mm jacky jak zadní tak přední (pouze výstup, vstup na mikrofon funguje). Opravdu bych velice ocenil, kdyby byl někdo schopný mi pomoct. :) Děkuji.

Předmět Autor Datum
Ovladače jsi instaloval?
Wikan 02.08.2015 14:25
Wikan
Ano nainstaloval. Konkrétně Realtek, akorát že se mi nikde nezobrazuje, pouze v "Odinstalování progr…
DDvořák 02.08.2015 14:31
DDvořák
A i nějaké další ovladače jsi instaloval? Třeba ten pro chipset?
Wikan 02.08.2015 14:38
Wikan
Ano i pro chipset.
DDvořák 02.08.2015 14:52
DDvořák
Problém bude asi v tom, že ten ovladač pro zvukovku se neinstaluje správně nebo tak něco. Sice se mi… poslední
DDvořák 02.08.2015 14:55
DDvořák

Problém bude asi v tom, že ten ovladač pro zvukovku se neinstaluje správně nebo tak něco. Sice se mi zobrazí v programech k odinstalování, ale to je všechno. V správci zařízení pod Řadičema zvuku, videa a her se mi zobrazuje pouze Webcamera, a pak 2x "Zvukové zařízení High Definition Audio", ale žádný Realtek.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru