Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lg G flex 2

Ono ta vydrz: je to logicke, zatimco zbyle founy maji Snapdragon 800 a 801, ktere jsou na tom hodne podobne, jak vykonem, tak spotrebou, tak Flex 2 ma Snapdragon 810, ktery je vykonejsi, ale take ma vyssi spotrebu. Jinak baterie jsou taky cca. podobne 2600 az 3000 mAh, takze tam ten rozdil zase takovou roli hrat nebude. Dalsi je OLED versus zravejsi LCD, zde by mel mit nejvyssi spotrebu LG G3 a Xperie Z2.
Android zere u kazdeho founu stejne, ale to podstatne jsou rezidentni aplikace z vyroby, tady je treba velkym zroutem energie SGS5. Nicmene pomoc na to existuje a to rootnuti systemu a odmazani nebo zmrazeni rezidentnich aplikaci, ktere vybiji baterku - neco furt delaji a ani sami nevi co. Tady je ale velka nevyhoda Samsungu, protoze diky KNOX clovek rootnutim prichazi o zaruku, nevim jak je to u ostatnich, ale myslim, ze jak u LG tak u SONY jde unroot, zatimco u Samsungu ta zmena KNOX je trvala.

Ja treba mam ted cerstvou zkusenost s SGS4 i9506, kde jsem si pohral s rootnutym telefonem, pozastavoval vsechny zbytecne sluzby a vysledek je ohromujici, v klidovem rezimu navyseni vydrze na cca. dvojnasobek. Samozrejme, jak na tom zacnete parit, tak je veskere setreni energie nepodstatne, a to same je pri dlouhodobe zapnutem displeji (pokud by tazatel chtel cely den fotit a upravovat fotky), procesor v plne zatezi a displej jsou proste nejvetsi zrouti energie u kazdeho smartphonu, zde si tazatel jednoduse nepomuze at bude vybirat cokoliv.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny