Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje Outlock Expres pro Win10?

Existuje poštovní klient Outlock Expres i pro Win10?
Přecházím z WinXP na Win10, zálohoval jsem emailové zprávy z Outlocku Expres tak, že jsem zkopíroval složku se soubory .dbx, kde jsou uložené emaily. Nyní bych chtěl na Win10 nainstalovat takového poštovního klienta, který dokáže tuto složku se soubory .dbx převzít nebo naimportovat. Existuje takový?

Předmět Autor Datum
OE není ani pro W7 a W8. Já takto přecházel z OE z XP na velký Outlook (2003,2007) a dělal jsem to…
L-Core 11.08.2015 09:46
L-Core
Ne,Outlook expres nebyl ani už v sedmičkách. Budeš muset zprávy někomu přeposlat na jeho klienta a o…
pedrosoo 11.08.2015 09:47
pedrosoo
Import z Outlook Express umí tuším Windows Live Mail, který je nástupcem Outlook Express a je součás… poslední
Jan Fiala 11.08.2015 10:03
Jan Fiala

OE není ani pro W7 a W8.

Já takto přecházel z OE z XP na velký Outlook (2003,2007) a dělal jsem to přes export v OE. Outlook to pak nějak přežvýkal, i když některé staré zprávy měly poškozenou diakritiku (neřeším, informační hodnota zůstala).

Mělo by to jít (kdysi jsem zkoušel a fungovalo) i importem z Mozilly (poštovní klient Thunderbird). Ten mi nevyhovoval, protože chci mít pohromadě kontakty, kalendář i maily. Outlook mé představě plně vyhovuje.

Ne,Outlook expres nebyl ani už v sedmičkách. Budeš muset zprávy někomu přeposlat na jeho klienta a on ti je pak pošle do tvého nového poštovního klienta zpátky. Nebo si udělej účet na Seznamu,všechno tam nacpi a bude to přístupné pod čemkoliv.Nevím,je-li přípona zpráv z OE nějak kompatibilní.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru