Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač se nepustí napoprvé

Zdravím objevil se mi problém s PC. Čstil jsem ho a celý rozdělal, vše jsem složil jako dřív atd, vše jsem zastrčil. Ale když teď spustím počítač, tak se načítá a jak tam blikne windows, tak se znovu vypne a načítá znovu. A přitom druhém načítá se spustí i harddisk. Poznám to podle toho zvuku, dkyž se zapne...to znamená, že připrvním pokusu se harddisk nezapíná. Co má dělat? Vše je zastrčeno a nic jsem nezničil. Co by jste dělali vy? Děkuji.

Předmět Autor Datum
Vše je zastrčeno a nic jsem nezničil. Co by jste dělali vy? Já bych asi stejně vytáhl a znovu doraz…
Karel04 14.08.2015 10:36
Karel04
Keby harddisk nesiel, tak by tam nemohol prebliknut ziaden windows. Disk funguje uz od zaciatku. Mo…
MM.. 14.08.2015 10:37
MM..
Všechno jsem povytahoval a znovu zastrkal, a když jsem to dnes ráno pustil tak zase, načítal a dlouh…
Douglas 15.08.2015 10:57
Douglas
Při startu se dostaneš normálně do biosu nebo ne? Jestli ne tak máš něco v háji MB,zdroj
sambilionk 15.08.2015 12:13
sambilionk
Ano můžu se dostat do Biosu... ale co bych tam měl hledat nebo vysledovat? :D
Douglas 15.08.2015 13:56
Douglas
Nic když ti to najede jak má tak otestuj jako první HDD v HD Tune na error scan health.www.hdtune.co… poslední
sambilionk 15.08.2015 14:00
sambilionk

Keby harddisk nesiel, tak by tam nemohol prebliknut ziaden windows. Disk funguje uz od zaciatku.

Mozes mat problem so zdrojom alebo doskou alebo kludne aj s diskom, kablom k disku (naprd kontakty, vymen kabel na test, aj napajaci aj datovy), ak to PC vypinas z 230V skus to nevypinat, ak pomoze skus vymenit knoflikbaterku na doske, do BIOSu daj defaults nech ta nie su pretakty, vo WIn si vypni restart pri zavaznej chybe nech si stihnes precitat kod tej BSOD chyby, alebo pouzi nirsoft bsod viewer a precitaj si to v nom.

Všechno jsem povytahoval a znovu zastrkal, a když jsem to dnes ráno pustil tak zase, načítal a dlouho mi na obrazovce stál ten obrázek mojí základní desky, pak to načítalo dál, začal se načítat windows, a když už to bylo, tak zčernala obrazovka, což mi dělalo normálně a potom by už měla naskočit plocha, ale místo plochy mi to zase zhaslo. Zdroj je nový a stačí na mojí sestavu bohatě.
Poté, co jsem počítač rozdělal a zase složil, tak je rozdíl ve spouštění v tom, že při načítání mi na obrazovce dlouho stojí ten obrázek základovky MSI, vždy to tam jen probliklo, že jsem si ani nestihl ten obrázek prohlédnout. V PC se nic nezlomilo a vše jsem vrátil tam, kam jsem měl. Nedělal jsem to poprvé, je to pro mě už rutina, tak právě nechápu, co se těď stalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru