Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problemy a otazky.

Dobrý den.
Mám pár otazeček a problému z mojím počitačem.
1, Chtěl jsem si zapojit do počitače větrák tak jsem střidal drát který to bude a mezitím jsem měl puštěný počitač a jak jsem to tak zapojoval tak sem udělal asi "zkrat" a vypl se pc, zapl jsem ho a jede všechno v pořádku, jenom že od té doby co se mi stalo to že sem udělál asi zkrat, tak mi furt rodiče řikají že je smrad(palení) v bytě, já nic necitím tak nevím..(Jo a zdroj mi po vypnutí počitače tak divně píska ale jemně ale to už mí dělá dlouho)

2, Při hraní her se mi grafika(AMD Radeon HD 5770) vytáhne až na teploty 72C a zdroj když si dám k němu ruku tak počitám že má teploty tak něco přes 50C má fakt teplý vzduch a mám strach až nevyhoří, co stím ?

3, Chtěl bych si dát do počitače navíc 2 větraky oba 12V a chtěl bych si tam ještě napojit červené podsvícení(Diody červené) které mají odběr teš 12V. No a šlo by to napojit všechny 3 věci na jeden drát ? myslím to tak že mám v počitači volný už jenom 1 4Pin na ventilátor, Drát na to mám a kdybych ty všechny 3 věci napíchl na jeden drát žlutý + a černý - tak by to utahlo nebo by to zhořelo nebo co by to udělalo ?

Omlouvám se za psaní ale jsem dysgrafik. kdyby mně ještě něco napadlo tak to sem napíšu. Moc díky za rady a ochotu. :-)

Předmět Autor Datum
1. Ať rodiče zkusí vyvětrat. 2. Ignoruj to. 3. LED nemají odběr 12 V. Povolej si nějakého zdatnějšíh…
karel 16.08.2015 14:54
karel
už sme několikrát větraly, a tu diodu mám z auta je to 12V poslední
Florksosdj 16.08.2015 14:59
Florksosdj

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru