Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem laptop sa nezapina

Ahojte stal sa mi problem s mojim nb Asus K52JU, instaloval som windows, nehal nech dokonci nastavenia aked som sa vratil bola zobrazena len cierna obrazovka s blikajucou palickou ako ked sa pc chysta na boot ale nic sa nedialo, taksom ho vypol a potom po zapnuti sa nezapla obrazovka, ale aj ked nb bezal, isto sa win nespustil (pocul by som zvuk, resp by sa vypol po stlaceni power tlacidla, navyse nesvietila HDD kontrolka), po 2 pokusoch sa uz ani nezapinal (akurat bliknu kontrolky po stlaceni)

Skusal som to ciste na baterku, ciste na siet, 30s drzat power button po vybrati baterky, rozobral som ho, ci nie je zapraseny, skusil vybrat a zasunut HDD, vytiahol RAMky a skusal po jednej, nic nepomohlo, tak som ho odlozil.

Teraz som ho len tak skusil zapnut po 4 dnoch, zapla sa obrazovka, nabehol bios a potom sa zase objavila cierna boot obrazovka, a po vypnuti zase nechce nastartovat vobec, ani len bios nenaskoci

posledne dni som si akurat vsimol, ze vetrak ide stale naplno, ale teploty a aj vychadzajuci vzduch boli uplne v pohode.

Viete mi povedat cim to je ? doska? HDD? (v minulosti sa mi stalo, ze nesiel zapnut, ani kontrolky neblikli nic, akurat stacilo vyfuknut prach a siel ako hodinky)

Dakujem :-)

Předmět Autor Datum
tipuju vadný měnič napětí na základní desce. když budeš mít štěstí na servis, nebude tě to stát půl… poslední
lední brtník 16.08.2015 21:29
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru