Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Utopený Iphone 5C

Zdravím! Bohužel se mi stala nepříjemná věc, spadl mi můj Iphone 5C do vody. Byli jsme na lodi a tak trvalo pár hodin, než jsme se vůbec dostali mimo a já mohl mobil usušit. Telefon nefungoval. Dal jsem ho hned do rýže, byl tam dva dny.. teď funguje celkem bez problému. Ptám se.. vím, že když telefon sám rozeberu, zruší se záruka.. nevím tedy, jestli ho i můžu odnést jinam než tam, kde jsem ho koupil. Kupoval jsem ho u O2, proto se ptám, zda O2 poskytuje servis a zda mi stále po opravě bude platit záruka. Pak také na cenu.. myslím, že bych měl mít problém jen s displejem, opravdu funguje normálně, jen lzou zpozorovat na jasném světle na tapetě takové ty.. stopy po vodě, nebo jak to napsat. Mám ještě čas na záchranu? Kolik taková oprava může stát? A jak je to s tím servisem? Děkuji moc.

Předmět Autor Datum
Já si myslím, že s tímhle ti nejlíp poradí právě přímo v O2, když pojedeš třeba z práce, stav se tam…
Noctte 17.08.2015 23:02
Noctte
Zaruka uz neplati od momentu ked si ho utopil.
MM.. 17.08.2015 23:14
MM..
Záruka je samozřejmě v čudu, můžeš se to klidně pokusit rozebrat sám. Ale obávám se, že voda zalezla…
Rce 18.08.2015 00:19
Rce
Dnes funguje na 80%, zítra třeba na 60, za měsíc na 15%. Bude to jen horší a horší, jak bude voda dá… poslední
L-Core 18.08.2015 12:01
L-Core

Já si myslím, že s tímhle ti nejlíp poradí právě přímo v O2, když pojedeš třeba z práce, stav se tam a poraď se s nima. To bude myslím nejlepší. A to rozebírání, to nedělej, akorát tam něco posereš a prachy za předraženej iPhone jsou v čudu.

Dnes funguje na 80%, zítra třeba na 60, za měsíc na 15%. Bude to jen horší a horší, jak bude voda dále působit, jak bude vnitřek korodovat.

Oprava za mnoho tisíc, bez záruky, že je definitivně problém odstraněn. Koupě nového telefonu možná bude spolehlivější řešení a příště si dáš větší pozor. Nebo si budeš na loď brát Aligátora za čtyři stovky ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru