Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem explorer nebo mozilu?

Zdravím,mám dotaz...Nainstaloval jsem si prohlížeč Mozilla Firefox.Měl jsem předtím explorer.Může mi někdo říct,v čem je lepší....Údajně jsem slyšel,že má větší pravěpodobnost v ochraně zachytit "trojský kůn".Je pravda,že už mi nevyskakují okna v prohlížeči na chatu,jako na exploreru...

Předmět Autor Datum
rychlejsi opravy chyb, milion moznych a strasne uzitecnych rozsireni(blokovani reklam, hromadne stah…
ivitek 27.03.2007 13:50
ivitek
operu jsem ještě nezkoušel...
Jardík 27.03.2007 14:01
Jardík
Taky jsem dřív nechápal, jak může být prohlížeč jiný. Zkusil jsem Mozillu, zjistil že má spoustu zaj… poslední
Prasak 27.03.2007 14:10
Prasak

rychlejsi opravy chyb, milion moznych a strasne uzitecnych rozsireni(blokovani reklam, hromadne stahovani souboru, obnoveni zavrenych tabu...) - v tom je jeho sila, BTW nejlepsi ale je asi Opera - rychlost IE a schopnosti rozsireni FF v jednom :-)(BTW pouzivam FF)

Taky jsem dřív nechápal, jak může být prohlížeč jiný. Zkusil jsem Mozillu, zjistil že má spoustu zajímavých funkcí navíc. Zajímavá funkce je "gesta myší". Spočívá v tom, že místo klikání na konkrétní ikonky, stačí stisknout pravé tlačítko myši a udělat předdefinovaný pohyb, např. "napsání" pohybem myši písmeno "L" a slouží to k zavření aktuálního okna. Je to mnohem rychlejší, než jezdit přes půl obrazovky k ikoně zavření.
K dalším výhodám patří lepší správa stahovaných souborů, větší odolnost vůči škodlivým kódům a možnost doinstalovat mraky zajimavých funkcí. Stačí si na internetu vybrat, co člověku vyhovuje.

Pokud nechceš všechno doinstalovávat sám, tak můžeš vyzkoušet prohlížeč "Opera". Narozdíl od Firefoxu už při instalaci dostaneš prohlížeč s obrovským množstvím funkcí. Používám Operu asi rok a půl a dodnes jsem nepřišel na všechno, co nabízí. Jen namátkou mohu jmenovat integrovaný mailový klient (jednoduchý, pro moje potřeby stačí), umí stahovat přes torrenty i bez externího programu, možnosti specifických nastavení pro každou stránku zvlášť (třeba aby na konkrétních stránkách byly povoleny vyskakovací okna a jinde ne), možnost uložení hesel a jejich znovuzadávání na stránkách jediným kliknutím..... Výborný je, že když zavřeš Operu, tak při příštím spuštění můžeš pokračovat tam, kde jsi naposledy skončil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru