Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem free rapid downloader nestahuje

zdravím, mám problém dřív jsem přes free rapid downloader stahoval takřka vše, z ulož.to, youtube atd. z ničeho nic mi ale přestal stahovat a v kolonce odhadovaný čas mi to vypisuje ,,connection refused:connect. Usuzuji že je to něco s připojením k internetu ale vůbec se v tom nevyznám, v nastavení jsem nic nedělal, nefunguje to asi dva týdny, a připomínám že zničeho nic. v nastavení připojení mám zaškrtnuto ,, použit výchozí systémové připojení´´ díky za rady které pomůžou

loading...
Předmět Autor Datum
Odinštalovať. Reštartovať počítač. Nainštalovať.
Ansam 22.08.2015 11:30
Ansam
Máznout c:\Users\Uživatel\AppData\Roaming\VitySoft
gdc 22.08.2015 16:52
gdc
bohužel ani jedno nepomohlo
neznalekxxl 22.08.2015 20:18
neznalekxxl
Internet jinak funguje? Treba stahovani z uloz.to primo pres web prohlizec? Zkus odvirovat. Jinak…
RedMaX 22.08.2015 20:30
RedMaX
Tento program funguje přes javu a pro javu vyžaduje i přidání pravidla do firewalu. Zkontroloval byc…
Václav3 22.08.2015 21:45
Václav3
s tou javou jsem to již zkoušel a nic, záhada je že tento program mám i na stolním pc, a taky nestah…
neznalekxxl 23.08.2015 09:03
neznalekxxl
a ještě k tomu (ne)fungování programu. program se normálně zapne, vyjede seznam stahování, ale staho…
neznalekxxl 23.08.2015 09:06
neznalekxxl
vypnout antivir :) poslední
chr 03.09.2016 13:43
chr

Internet jinak funguje? Treba stahovani z uloz.to primo pres web prohlizec?

Zkus odvirovat.

Jinak mam podobny problem s FRD na jednom pocitaci s Windows 7, ze mi to odmita aktualizovat addony, tim padem nejde ani stahovat, zkusil jsem smazat jak instalacni slozku a stahnout znovu, tak i slozku v data aplikaci, nepomohlo, tak jsem zkusil odinstalovat a znovu nainstalovat i Javu, ale take to nepomohlo (to mimochodem udelej jako dalsi krok taky). Co ten program dela (jak (ne)funguje) je mi totalni zahadou.

Tento program funguje přes javu a pro javu vyžaduje i přidání pravidla do firewalu. Zkontroloval bych tam požadavky pro javu, zda jsou povoleny. Případně to jde udělat tak že se ve firewalu položky pro javu odstraní a po spuštění downloaderu se systém okamžitě přihlásí zda ve firewalu povolit připojení přes javu do sítě. Chyba mohla vzniknout tipuju aktualizací javy.

s tou javou jsem to již zkoušel a nic, záhada je že tento program mám i na stolním pc, a taky nestahuje. Jsem opravdu laik takže mě nekamenujte ale není možný že to je právě tím že ty stránky uložta mají jiní lidé. Před časem, když jsem tam nahrával soubory (asi měsíc) tak mi u nich vyskočilo okýnko, že inovují, že mění majitele atd. tak třeba to nějak pořešili aby nešlo stahovat z frd. Nadruhou stanu jsem si stáhl jiný program JDownloader ale není to ono furt to chce vypisovat ty hesla z uložta po cca 10 min. takže není tak soběstačný jako frd.

a ještě k tomu (ne)fungování programu. program se normálně zapne, vyjede seznam stahování, ale stahování neběží, místo ubíhajícího času do stažení se oběví ta hláška connection refused connect. v nastavení jsem nic neměnil

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...