Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem režim spánku

Ahoj.
Prosím pomozte. MOŽNOSTI NAPÁJENÍ – VLASTNOSTI, karta UPŘESNIT. Vždycky jsem tam měl: PŘI STISKNUTÍ TLAČÍTKA NAPÁJENÍ a PŘI STISKNUTÍ TLAČÍTKA SPÁNKU. A ten spánek se mi někam ztratil Prostě tam není. Ale byl tam. Určitě to fungovalo. Počítač to podporuje. Prosím, nevíte někdo kde by to mohlo být?:.( Používám WIN XP HOME.
Díky moc všem.

Předmět Autor Datum
Za prve mas moznost aktivovat rezim spanku cez start-vypnut (nemas to zasednute)? ak to je tam sede…
MM.. 28.03.2007 17:24
MM..
pro upřesnění.Měl jsem tím nastavené tlačítko na klávesnici. Teď to tlačítko přestalo reagovat, a na…
Aleš 28.03.2007 17:33
Aleš
A je to notebook a mas na mysli tlacitko ktore nadefinoval vyrobca notebooku (Fn-neco) alebo ake tla…
MM.. 28.03.2007 17:40
MM..
omlouvám se. To jsem neudal. Je to PC a klávesnice s multifunkčními tlačítky. Ovladače mám nainstalo…
Aleš 28.03.2007 17:52
Aleš
V tom pripade najskor preinstalovat nanovo ovladace, najlepsie vsetky hlavne k chipsetu/doske a ku k…
MM.. 28.03.2007 18:28
MM..
Tak jsem všechno přeintaloval, a nic. A co jsem před tím dělal? nějaký dokumenty, hry, vypalování. N… poslední
Aleš 28.03.2007 20:10
Aleš

Za prve mas moznost aktivovat rezim spanku cez start-vypnut (nemas to zasednute)? ak to je tam sede tak nainstaluj ovladace ku vsetkemu HW co mas v PC/pripojeny k PC.
Za druhe BIOS tej dosky/notebooku musi Windowsom oznamit ze existuje tlacitko pre rezim spanku, takze priciny mozu byt a) naflashoval si tam nespravny BIOS, b) prestavil si v BIOSe nieco co si nemal, skus defaulty c) niekto odstranil z Win zo spravcu zariadeni nejake zariadenie (nejaky ACPI sleep button apod), alebo d) mas posahane Win (reinstall), alebo e) na tej konkretnej doske/notebooku to tam nikdy nebolo.

pro upřesnění.Měl jsem tím nastavené tlačítko na klávesnici. Teď to tlačítko přestalo reagovat, a nastavit nejde, protože tam chybí ta položka. Jde to na klávesnici jenom vypnout. A le ne uspat. BIOS je stále stejný. POVOLIT REŽIM SPÁNKU mám zaškrtnutý. Snad že by byla vypnutá nějaká služba. Ale to nevím.

V tom pripade najskor preinstalovat nanovo ovladace, najlepsie vsetky hlavne k chipsetu/doske a ku klavesnici SW co si k nej mal. Ak to nepomoze skusil by som v spravcovi zariadeni odstranit klavesnicu a restart. Co si robil/instaloval v obdobi ked to prestalo fungovat?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru