Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztracený .doc soubor z USB disku

Zdravím všechny,

potřebovala bych pomoct se ztraceným souborem z USB (flash) disku.... Soubor (Word) ve formátu .doc jsem nesmazala, zkrátka zmizel při chybném ukládání (kdy mi to zahlásilo chybu), jenže po opětovném vložení USB do PC jsem tento už bohužel nenašla.
Zkoušela jsem dva programy (Yodot, easeUS), které slibují nalezení a obnovu ztracených souborů, ale bez úspěchu. Také jsem zkoušela soubor najít přes AutoSave i obnovit ho přes AutoRecover, ale všechno marné :(

Nevěděl byste, prosím, někdo, jak bych mohla ten ztracený soubor z toho USBčka dostat nějak nazpět. Mockrát děkuji!

Předmět Autor Datum
Prečo hľadáš nejaký stratený súbor na usb flash disku? Hľadaj originál uložený v PC...
pme 27.08.2015 19:08
pme
...protože jsem jej měla primárně uložený na usb, a na pevném disku ho najít nemůžu. Je mi na 99 % j…
irena8419 27.08.2015 21:17
irena8419
mít na nespolehlivé flashce originál souboru, který nikdy nekopíruješ na pc a nemáš tak záložní kopi…
lední brtník 27.08.2015 23:04
lední brtník
díky moc za radu - vyzkouším. S tím easeus je potíž v tom, že je to placené (teda aspoň po mě to cht… poslední
irena8419 27.08.2015 23:23
irena8419

...protože jsem jej měla primárně uložený na usb, a na pevném disku ho najít nemůžu. Je mi na 99 % jasné, že se s ním můžu rozloučit, ale snažím se ještě udělat vše pro to dostat ho zpátky, přes nějaký program atd...

mít na nespolehlivé flashce originál souboru, který nikdy nekopíruješ na pc a nemáš tak záložní kopii v případě silně pravděpodobné havárie, to je vždy to nejsmutnější na bakalářkách/diplomkách.
nějaké rescue programy jsi zkoušela, oba neznám (ale easeus je seriózní firma).
poštval bych na to recuvu - když nezobrazí nic použitelného, budeš vědět, kam vede používání flashky pro pracovní verze dokumentů.

díky moc za radu - vyzkouším. S tím easeus je potíž v tom, že je to placené (teda aspoň po mě to chtělo koupit placenou verzi, ale soubor to našlo, bohužel už nic jiného v rámci té neplacené verze nešlo udělat).
Nespolehlivě se ukázala být až teď, cca po 7 letech fajnového používání (ale udělala jsem chybu v tom, na jakém PC jsem jí použila). PS: o bakalářku naštěstí nešlo..... v takovém 'infarktovém' případě bych asi nebyla schopná existence, natož psát dotazy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru