Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobil do 10 000,-

EMUI znam, je to vec nazoru, ale Touchwiz je dle meho nazoru zpracovan prehledneji a lepe, jinak s plynulosti jsou na tom obe prostredi podobne, takze v tom si nepomuzes, respektive nevidim v tom problem z hlediska plynulosti.

Edit: Hlavne nemoznost nasadit customROM povazuju za problem, protoze Huawei nepatri mezi vyrobce, kteri by ochotne aktualizovali sve zarizeni, tudiz pokud se objevi nejaka kriticka chyba v Androidu, tak proste mas smulu a budes mit ten foun nezabezpeceny.

viz. treba ted afera okolo StageFright (chyba v MMS), tak Samsung mel po zverejneni opravu venku pro top modely do 3 dnu, Huawei nema opraveno vetsinu telefonu jeste ted.

Tim ale nechci rict, ze Samsung je oproti Huawei vyrazne lepsi v aktualizacich, ale ta moznost customROM (jako je napriklad CyanogenMod) muze vyrazne prodlouzit zivotnost telefonu - tohle neni jen Samsung, ale i LG, Sony, HTC nebo i na Lenovo jdou customROM, zatimco Huawei nic. To je pro me asi nejdulezitejsi, ze po case az to vyrobce prestane podporovat nasadim customROM a muzu s tim telefonem byt v pohode nekolik let.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny