Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový mobil...

Zacnu tou nejmensi chybou, ktera je i veci nazoru: osklive prostredi EMUI (nekomu se ale muze libit, mne ne).

Mene kvalitni fotky, zase porovnavano s TOP modely Samsung a LG, jinak to zase az tak spatne neni a hodne lidem to muze stacit.

Ovsem ted prichazi velka chyba, donedavna velmi spatna optimalizace vlastnich HiSilicon procesoru, snad to v posledni dobe Kirin 920 a vys uz zlepsili, ale nektere aplikace stale optimalizovane nejsou (za to nemuze Huawei, ale ma to dopad na jejich smartphony, pak vznikaji ruzne dohady, ze to je Androidem, pritom se to tyka jen Huaweie).

Zcela uzavrene ovladace na vlastni procesory (SoC) a z toho plynouci nemoznost uzivatelskych customROM.

Zcela uzavrene ovladace ... a diky tomu neschopnost celit obvineni, ze jejich procesor ma primo v jadru zabudovane spionazni nastroje (je s podivem, ze pres tvrda obvineni nepodnikl Huawei zadne kroky, alespon k castecnemu otevreni a popreni onech zvesti, ze by to byla pravda?).
-dodam, ze nikdo jiny takto uzavrene ovladace nema - ani Qualcomm, ani Samsung Exynos, dokonce u casti modelove rady ani konkurencni cinsky Mediatek, ktery cast ovladacu zverejnil na popud Lenova.

Asi bych prisel i na neco dalsiho, ale nechci, aby to vyznelo az tak spatne, smartphony od Huaweie porad patri k tomu lepsimu, co se da z Ciny poridit, ruzne ty noname cinske telefony byvaji jeste horsi, jen proste Huawei proste neni Samsung nebo LG, cemuz se ale nelze divit, kdyz jsou to dve korejske giganticke globalni firmy, coz Huawei proste neni, ale vezmeme-li treba podobnou firmu z Tchajwanu HTC, tak proti nim uz je dneska Huawei obecne lepsi volbou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny