Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV karta do NB pro Windows 10

vtipalek, ocividne si dalsi programator, ktory ma plny pristup ku komplet zdrojakom systemu a presne vies co sa zmenilo a nezmenilo. Omyl chlapce vidis iba povrch, nic ine.
Tolko k cislovaniu verzii. Beztak ti to moze byt jedno. Preco nepindas na linux, ktory zazracne poskocil z 2.6 na 4.x v cislovani jadra? Tam sa zmenilo akoze co? Ich dovody boli take smiesne, ze som musel clanok s infom zatvorit, inak by som sa rehotal doteraz...

Co sa windows updatov tyka, cividne ignorujes fakt, ze windows je od win10 mysleny ako sluzba, nie ako produkt. Cize bude updatovany nesutale, ziadne service packy. Ak si MS dostoji za svojou definiciou.
No strasna tragedia, ze 6 dni po vydani velky update. Ty si tak dokonaly, ze produkujes bezchybny SW? Produkujes velky prd, kedze pises taketo dristy a vonkoncom nevies co to obnasa. Kolko updatov dokopy mal winxp? kolko win7? Kokso no jake srackove OS su to, mali stovky updatov. Preco o tomto cusis a neberies to do uvahy?

Co sa vyrobcov tyka, kazdy kto krici ze windows je nedorobeny v sucasnom stave ma praveze najvacsie maslo na hlave. Vid napr. samsung, ktory doteraz nema podporu v samsung magiciane pre win10, mesiac po vydani OS. Cisty fail. A sony preco vlastne vresti? Co si myslia ze sa zmeni? Vobec nic. System je "hotovy" k datumu svojho vydania a podla toho sa oni maju orientovat. Myslis ze zvysok sveta robi co?

Takze nedristaj....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny