Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nestabilní rychlost připojení k internetu

torrent je uplne iny system ako direct download, pripadne download distribucia od nejakeho vyrobcu hry. Moze pouzivat podobny system, ale tiez nemusi.
ci s niekym zdielas linku jednak nezistis a podruhe s tym aj tak nic neurobis, pretoze tvoj provider to ma proste tak spravene. spytaj sa ho ci neposkytuje nezdielanu linku, ktoru by ti mohol spravit, ovsem cakaj ze kludne mozes platit 5x viac ako doteraz. A tiez cakaj ze povider jednoducho nic take nemusi mat.

Co je zdielanie linky? vygoogli si co znamena FUP pri wifi sietach (tentoraz sa nejedna o obmedzenie dat ako napr. pri mobilnom nete)

Pripojenie si mas poriesit ty, ja ti to nepoviem. ty vies kde byvas, ty vies ake mas moznosti. To je snad logicke.
Je vseobecne zname, ze ked si na dedine, tak bud spokojny s tym co tam je. kvoli tebe optiku nikto za tazke miliony tahat nebude. je to dan za to, ze byvas na dedine. mas pekne prostredie, malo smogu a ticho ale internet na prd.

Nejaky youtuber ma netrapi, nevies nic o jeho pripojeni a moznostiach.

Ze sa 4GB zdakade stiahlo moze naznacovat problemy s linkou k serveru skade tahas gta, no nemusi. Vravim, mozes kludne vyzierat providerovi linku, tak ta uskrti a potom ti to netaha. Ak si tych 4GB tahal doobeda, ked su ludia v praci, alebo neskoro v noci, tak sa necuduj, je to totiz normalne. Pouzi hlavu a sam prides na podobne veci, preco tych 4GB mohlo ist bez problemov.

Tiez nezaskodi vyskusat pripojenie pred routerom ako pisal kolega.

Ako vidis, problematika wifi nieje nic jednoduche, obzvlast ked si to cele nespravujes sam a tudiz nevies co vsetko robi tvoj provider.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny