Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nestabilní rychlost připojení k internetu

Otestuji stabilitu, až budu sám doma, protože tím testováním a odpojením routeru bych znemožnil používání internetu všem ostatním v domě. To by mi jen tak neprošlo.

To nastavení ,,napevno" nechápu, co tím přesně myslíš? S administrací nic dělat nemohu, protože neznám heslo. Možná by se dalo zjistit to standartní, a až budu mít čas ho vyzkoušet, tam možná zkusím něco nastavit, když budu přesně vědět, co..

Chcíplý adaptér označuješ za příčinu nestabilní rychlosti stahování?

Stačilo by mi myslím automatické navazování stahování, tohle je funkce, kterou prý podporuje Steam. Chápu to tak, že by stahování nikdy nespadlo a že bych nemusel dávat retry. Kdybych to věděl dříve, tak bych si koupil Steam key.

Nedalo by se to auto. navazování nějak nastavit nebo naprogramovat do toho Rockstaru? Stačilo by jen nějak jednoduše, kurzor myši bych nechal nad Pause, až by to spadlo, Pause by se proměnilo na Retry, pak by naprosto jednoduše proběhla nějaká simulace klepnutí myší a hotovo. Kdyby to běželo přes noc, tak by se to stáhlo rychleji. Je tu nějaký programátor... šlo by to?
Sám bych to určitě naprogramovat nedokázal, zatím dělám jen s Game Makerem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny