Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nestabilní rychlost připojení k internetu

Ano, myslím to vážně, rodiče s tím nic dělat nepotřebují a mě to zatím stačilo - na net se dostat dá. Každý poskytovatel to nesděluje a u toho nejlevnějšího na trhu se není myslím čemu divit. Pak tam možná nechal default ID a heslo. Takže bych si někdy našel čas, kdybych přesně věděl, co tam pro lepší funkčnost nastavit.

Tím myslíš, že androidy (U nás běžně na wifině visí 4, teď jen 2, protože 2 z nich vlastním a tak jsem mohl wifi vypnout) přetěžují router a proto je rychlost tak proměnlivá? Něco ho asi brzdí, když mám 8 Mb/s rychlý tarif a speed test vyšel 6 Mb/s download, když nikdo neprohlížel net.

Takže myslíš, že adaptér třeba na sekundu ,,chcípne" a to je příčinou přerušení připojení u Rockstar SC vedoucímu pádu stahování? Router ale jinak funguje, kdyby nefungoval, tak bych nestáhl ani 1 Kb dat. Že by porucha adaptéru vedla k proměnlivosti stahovací rychlosti se mi nezdá, je to vůbec možné?

Tím myslíš, že ti už je cca. 40 let a nevíš co je Steam? Nedivím se ti, já jsem dosud hry nekupoval, tak jsem nějaký Steam nepotřeboval. Potřebuji si tu informaci jen ověřit.
Jaké odklikávání ve hrách, tady to je jen stahování, jak nevíš, o čem mluvím? Prostě to spadne a je nutno kliknout na Retry, to je vše.
Díky za radu ohledně AutoIt.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny