Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nestabilní rychlost připojení k internetu

Zdravím, zdá se mi, že mám nějak nestabilní připojení k internetu.. všímám si toho hlavně, když jsem si včera koupil GTA 5 a teď ho stahuji.
Stahuji ho přes Rockstar Social Club, v okně je uvedena rychlost stahování.

Rychlost je velmi proměnlivá a někdy, když se příliš sníží, tak stahování spadne a je nutno kliknout na tlačítko ,,Retry", které se tam zobrazí. Stahování pak pokračuje od místa, kde se přerušilo. Tohle vede k výraznému prodloužení času, který je ke stažení 60 GB hry potřeba, protože musím co možná nejdříve po pádu kliknout na ,,Retry" a stahování tím znovu spustit. Tohle samozřejmě není možné, když jsem ve škole, nebo je noc.

Rychlost se pohybuje od cca. 150 Kb/s až k 1.15 Mb/s, u těch nízkých rychlostí se většinou přeruší spojení s Rockstar serverem, ze kterého se hra stahuje. Při tomhle přerušení stahování někdy spadne a někdy se znovu rozběhne. Spadne i někdy bez přerušení spojení, ale vždy jen, když rychlost stahování klesne cca. na 200 Kb/s.
Rychlost větší, než 1.00 Mb/s vydrží cca. 10 min., pak se začne pomalu snižovat, vetšinou až na 300 Kb/s., cca. 10 min se dokáže držet okolo 700 Kb/s. Déle, než 10 min. žádná rychlost nevydrží a většinou se (po 10 min.) změní o více, než 100 Kb/s.

Zkoušel jsem Speed test, včera mi vyšel download 4.75 Mb/s, dnes před 2 hodinami 5.75 Mb/s a teď 6.34 Mb/s. Upload mi teď vyšel 0.52 Mb/s a předchozí výsledky uploadu si nepamatuji.

Operační systém mám Win 10., 64 bit. Připojen jsem kabelem do routeru, který je připojen k přijímači na střeše.
Dodám, že po pádu stahování GTA 5 se zobrazují chybové kódy 217 a 203, což by mělo být možné vyřešit spuštění stahování na nově vytvořeném administrátorském účtu.
Tam to ale úplně stejně hází tyhle chyby, proto, když ta rada nezabrala a protože rychlost je tak proměnlivá píšu sem.
Žádám vás tedy o pomoc a jakékoli informace dodatečně doplním. Děkuji.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny