Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LG G4 x Samsung Galaxy S6 názory

Zdravím, chci si kupovat LG G4, chci se tedy zeptat, zda tady někdo vlastní tento telefon a byl by schopný mi ve stručnosti napsat dojmy a zkušenosti s tímto telefonem? Co je na něm dobré a špatné? Na recenze jsem samozřejmě koukal, ale zajímá mě spíš názor lidí, co ho vlastní a jsou s ním tedy naprosto seznámeni. Díky

-Nejvíce mě zajímá hlavně spolehlivost a rychlost GPS (kvůli navigaci, aby rychle hledal signál, aby signál nevypadával atd)
-Dále mě zajímá fotoaparát, dle několika (i zahraničních) recenzí je fotoaparát lepší než u Samsung Galaxy S6 a podle videí a fotek ním pořízených to vypadá na opravdu velmi kvalitní fotoaparát.

//

Přemýšlel jsem ale i nad Samsung Galaxy S6. Jaký z těchto dvou by jste raději zvolily, a proč? + Názory na samotný Galaxy s6, také ohledně gps, fotek atd.

Předmět Autor Datum
Rozhodně lg!! Prosím o tomhle samsungu ani neuvazuj
StormRiver 09.09.2015 01:52
StormRiver
zda tady někdo vlastní tento telefon takze tebe se neptal --- ani ja je nevlastnim, nicmene dva o…
RedMaX 09.09.2015 02:05
RedMaX
To je náhoda, v televizi je zrovna Horst Fuchs.
karel 09.09.2015 02:30
karel
Díky za názory i těm, kteří mobil nevlastní. Osobně se mi ale víc líbí G4 a nejspíš koupím ji. Dnesk…
virten 09.09.2015 07:03
virten
Pri LG by som zvazil ovladanie, pretoze tlacidla na hlasitost a odblokovanie/zamknutie su na zadnej…
wam_Spider007 09.09.2015 10:00
wam_Spider007
To ovládání na zadní straně mi nevadí. Jdu do G4ky
virten 09.09.2015 10:17
virten
Dobře děláš
StormRiver 09.09.2015 10:24
StormRiver
Ano LG G4 ma velmi problematicke tlacitka hlasitosti, ale najdou se uzivatele, kterym to tak vyhovuj…
Redmarx N 09.09.2015 11:13
Redmarx N
Voděodolnost nepotřebuji, je to pro mě zbytečné. Volím to LG. Díky všem jinak
virten 09.09.2015 11:52
virten
U SGS6 neni treba se touchwizu bat, je velmi rychly stejne jako na S4 a S5 sry, ale drzal som tie t…
wam_Spider007 09.09.2015 12:53
wam_Spider007
Znam par lidi, kteri i po roce pouzivani nedaji na S-Pen dopustit. Samsung nema vic bloatware nez S… poslední
Redmarx N 09.09.2015 14:27
Redmarx N

zda tady někdo vlastní tento telefon

takze tebe se neptal

---

ani ja je nevlastnim, nicmene dva obecne postrehy, ktere plati univerzalne, u techto spickovych znackovych smartphonu nemusis vubec resit GPS, vyjma Mediateku je tohle u vsech privedeno k dokonalosti. Ony skvele fotografie jsou zcela zavisle na velikosti snimace ve smartphonu, takze ano, oba fotoaparaty v obou zarizenich budou to nejlepsi co je k dispozici, treba i o 2% lepsi nez v predchozim SGS5, ktery byl do teto chvile asi nejlepsim fotomobilem, ale stale treba o 100% horsi nez v lepsim klasickem kompaktnim fotoaparatu s radove jinou velikosti snimace, teda je otazka, zda-li se zamerovat zrovna na gps a na fotky pri vyberu mezi TOP spickou mezi smartphony.

Pri LG by som zvazil ovladanie, pretoze tlacidla na hlasitost a odblokovanie/zamknutie su na zadnej strane (hned pod fotakom). Inak mu nie je co velmi vycitat.
Pri S6 by som sa bal lagwizu a toho, ze na rok nedostanes ziadnu aktualizaciu androidu.

Ano LG G4 ma velmi problematicke tlacitka hlasitosti, ale najdou se uzivatele, kterym to tak vyhovuje. Krome tohoto pro me zasadniho nedostatku o zadnem dalsim nevim.
U SGS6 neni treba se touchwizu bat, je velmi rychly stejne jako na S4 a S5. Problemy vidim jinde, nema to slot na sd-karty, ma to nanoSIM narozdil od LG G4, to jiste vetsine uzivatelu nevadi, ale muze vadit jako to vadi me. Dal vidim jako problematicke, ze nema vodeodolnost, to sice LG G4 take ne, ale je otazka, pokud by nekdo chtel SGS6, proc si nekoupit SGS5, ktery vodeodolnost ma.

U SGS6 neni treba se touchwizu bat, je velmi rychly stejne jako na S4 a S5

sry, ale drzal som tie telefony v ruke a "velmi rychly" si predstavujem celkom inak.
Samsung bohuzial stale nepochopil co robi dobry telefon dobrym telefonom. Milion sprostosti, nadbytocnych funkcii a bloatware to rozhodne nie je. Niektore veci maju fakt pekne, ale ked sa nad tym zamyslis, tak je to vzdy len WOW efekt. Podobne som sa nachytal pri kupe Note 2 na S-Pen. Pouzival som ho mozno prvy mesiac, teraz je permanentne zastrcene.

Znam par lidi, kteri i po roce pouzivani nedaji na S-Pen dopustit.

Samsung nema vic bloatware nez Sony nebo HTC. LG jsou lepsi, maji mene.

Nastesti se da vetsina bloatware vypnout, mam S4 a mam zkusenost s S5 a ano oba jsou rychle, videl jsem spoustu jinych smartphonu a tyhle dva byly bud rychlejsi nebo stejne rychle.

Samozrejme take bych byl rad, kdyby byl telefon uplne bez bloatwaru a nemusel jsem to pres root odinstalovavat, nicmene clovek by si pak mohl koupit snad jenom Nexus, ikdyz i na nem jsou predinstalovane Gapps, pricemz leckdo vsechny ty aplikace nevyuzije.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru